Erg vriendelijk en vakkundig personeel. Neemt werkelijk alle zorg uit handen! Verhuizen zonder stress.
Perfecte service! Dit was derde keer dat wij Mulder hebben ingehuurd en als het weer nodig is zullen we zeker weer bellen! Wij wilden graag een grote hoekbank naar zolderverdieping wat eigenlijk niet kon maar er werd een extra team gebeld en de hoekbank staat op zolder!
Verhuismannen waren vakkundig, ervaren en behulpzaam. Bedankt jongens
Mulder verhuizingen is een top Zaans bedrijf met Kwaliteit en service Hoog in het vaandel, gewoon Top,Hou
Een geweldig team verhuizers, vriendelijk en zeer behulpzaam. Nettjes en weten hoe te handelen. PERFECT BEDRIJF.
Alles en iedereen heel gemoedelijk en begrijpend
aardige en bekwame verhuizers
We zijn tevreden
Prima verhuizing gehad
zeer zorgvuldig, beleefd deskundig
Gehele actie verliep vlekkeloos.
2 verhuizingen achter elkaar en was helemaal goed
Zeer omzichtig en voorzichtig omgaan met breekbare en kostbare spullen, een aantal werd in bubbles ingepakt. Stoelen gingen in een stevige stoelhoes en werden zonder enig probleem verpakt, de klok werd zeer voorzichtig ontmanteld, ingepakt, op het nieuwe adres uitgepakt en vervolgens keurig gemonteerd. Klasse! Een verzoek om een tweetal spullen met de band mee naar beneden te geven alwaar deze apart werden opgehaald door derden werd gelijk gehonoreerd, fantastisch! Dat laatste gold ook voor de koelkast die extra met de band naar beneden ging en vervolgens op een onderstel met wieltjes naar de box kon worden getransporteerd, heel prettig!
Voortvarende aanpak met respect voor de te verhuizen voorwerpen. Anticiperen goed op vragen/wensen.
Wij zijn zeer tevreden
Zaanweg 11