P
Voor ons een spannende dag, maar het ging allemaal top. Vakmensen!!
Wat een fijn team heeft Mulder verhuizingen. De verhuizing werd super professioneel gedaan en met heel veel zorg en respect voor de goederen.
Wat een top bedrijf is dit. Keiharde werkers, die toch heel relaxt zijn. Mijn complimenten
Vriendelijk en zeer flexibel
Wij zaten in een zware periode in de familie en een verhuizing. Uitgelegd en het team, het antwoordt was komt helemaal goed. Ze daad bij het woord gehouden, toppers!
Mulder verhuizingen is een betrouwbare verhuispartner gebleken. Vooraf duidelijk inzicht over de te leveren diensten. Verhuizers die hun vak verstaan.
Medewerkers denken mee. Je wordt inderdaad ontzorgt. Ook als spullen die door ons eerder op een foute plek waren gezet, werden zonder bezwaren naar een ander deel van het huis verplaatst. Ingewikkelde lampen enz. worden ook weer in elkaar geschroeft.
Je betaald wel wat maar je krijgt er ook wat voor. Alles netjes verzorg. Er wordt goed met je meegedacht, zorgvuldig met je spullen omgegaan en alles netjes op de afgesproken tijd. Dit keer had ik ook gekozen voor de service van het uit elkaar en in elkaar zetten van de kasten en bedden.... helemaal top!
Goede efficiënte verhuizers, die goed weten wat ze doen en zich aan de van tevoren gemaakte afspraken hebben gehouden.
Door dat wij al heel veel voor werk hadden gedaan hadden de verhuizers een makkie naar mijn mening . Waar door ze al voor de middag klaar waren met de totale verhuizing. Dit had ik verwacht terug te zien in de eindafrekening €1275,—is toch een hoop geld voor 4 uur werken en dan hebben we nog niet eens gemopperd over de verkeerde aansluiting van de was droger kwam er gelukkig zelf achter anders water overlast gehad.mvg B Roerig
Verhuizen ging netjes en alles werd weer goed op zijn plaats gezet
Prima en zorgvuldig verlopen verhuizing. Onverwachte omstandigheden werden uitstekend opgelost.
Ontnemen al je verhuiszorgen!
Erg prettig in contact en uitvoering.
Stipt op tijd
Zeer goede ervaring en zal het bedrijf aanraden bij anderen. Complimenten aan de heren voor het zorgvuldig omgaan van onze inboedel. met vriendelijke groet, Erna en Jos Dekker
Fijn personeel, denken mee wat erg fijn is bij een verhuizing.
Mulder verhuizingen komt zijn afspraken na en zijn specialisten in verhuizen. Alles keurig en goed overgebracht naar onze nieuwe woning. Vriendelijke en handige verhuizers, die zorgen dat je snel weer de boel voor elkaar hebt. Een top bedrijf.
Keurig gedaan en netjes
Zeer vakkundig, klantvriendelijk - uitstekende service!
15 december zijn wij verhuisd door jullie bedrijf Er werd snel en vakkundig gewerkt Meubels werden goed beschermd door speciale hoezen Vriendelijke behulpzame medewerkers Kortom een goede ervaring waar we zeer tevreden over zijn
mannen waren op tijd alles week keurig netjes verpakt ingepakt stoelen etc
Heel blij met de service: Mulder ontzorgt, alles wordt snel, efficiënt en zorgvuldig ingepakt. Enorm vriendelijk personeel, ze denken mee, kijken vooruit. Een en al lof!
Vol verbazing gekeken hoe gestructureerd iedereen te werk ging. Verhuizing ging sneller dan verwacht. Vriendelijke mannen, die goed op elkaar ingespeeld waren
Zaanweg 11
1521DJ Wormerveer