na misverstand met verhuisdag veel zelf hebben in moeten pakken we toch redelijk goed over zijn gekomen het personeel was netjes en vriendelijk en hebben ons netjes hebben geholpen met vriendelijke groet fam de koning
Uitgevoerd volgens verwachting. Mannen waren nergens te beroerd voor.
Geweldige service Verhuizers waren snel en erg professioneel
Een soepele, correcte en uitstekende verhuizing
De verhuizers hebben alles uit handen genomen en zeer tevreden alles verhuisd niks is stuk. En hele aardige vakmensen
Na de rondgang door het huis en de vrijblijvende opname van de spullen met handige tips, o.a. je kan beter te veel inpakpapier gebruiken dan te weinig, was mijn keuze gauw genomen- Mulder verhuizingen. Na het supersnel leveren van de stapel verhuisdozen met bubbeltjesfolie voor mijn vazen, had ik ruim de tijd om voor de verhuisdatum mijn spullen in te pakken. De verhuizing zelf ging door het geweldige verhuisteam, die af en toe toch zwaar moesten tillen, zeer voorspoedig en in goed overleg. Ik kan niet anders zeggen, dat ik zeer tevreden ben hoe alles is gegaan.
Vakkundig en vriendelijke mensen. Ook als iets meer werk dan oorspronlijk gedacht, geen enkel probleem. Ik heb al diverse mensen over jullie service gerichte wekwijze verteld,
Tot in de puntjes goed verzorgd! Alles met zorg verhuisd!
De verhuizers werken keurig en bekwaam. Ze houden goed rekening met wensen/vragen en nemen veel werk uit hangen.
Ruim van te voren een pallet verhuisdozen gekregen met beschermfolie en vloeipapier zodat we rustig alles hebben kunnen inpakken. Op de dag zelf werd er ondanks de tropische temperaturen onvermoeibaar doorgewerkt. Keurig op tijd gekomen en eind van de middag was alles verhuisd naar de nieuwe woning. Het was goed duidelijk dat de verhuizers wisten waarmee ze bezig waren. Echte professionals. Kwetsbare spullen die niet in een doos pasten werden netjes ingepakt in beschermende folie. Alles is zonder schade overgebracht. En niet in de laatste plaats was de omgang met het team prettig, informeel en er werd meegedacht. Ze hebben een voor ons stressvolle dag voor ons ontzorgd. Toppers.
Zeer goed verhuisteam dat alle werk in een uitstekende sfeer hebben gedaan. Gaan heel zorgvuldig om met de spullen en zorgen dat alles volgens de wensen van de klant wordt gedaan. Kan Mulder aanbevelen voor een uitstekende verhuizing met goed materieel en goed gemotiveerde verhuizers!! Dat kan natuurlijk niet voor een koopje maar is het dubbel en dwars waard.
Drie weken de tijd gehad om zaken in te pakken; voldoende kleine en grote dozen met het nodige inpakpapier. Op de dag zelf drie deskundige en hard werkende mannen. Alles volgens afspraak verlopen. De gedemonteerde onderdelen weer vlot en netjes gemonteerd. Ook de behandeling van de dozen , inladen en uitladen, is na 80% uitpakken , zonder schade verlopen.
Goed en snel
Ik vond het spannend, en zag al snel dat het goed ging. Alle ingehuurde hulp was nodig
De verhuizers hebben hard gewerkt en waren vriendelijk
Secuur, schoon en veilig!
De mannen kwamen smiddags inpakken en binnen no time stond het vol met ingepakte dozen. De volgende dag vlot en efficiënt alles over gebracht. Zeer tevreden mee. Mulder verhuizingen bedankt.
Door de jongens van Mulder zijn we goed verhuisd. Ook alles wat in de opslag is geweest is ook goed over gekomen. De samenwerking met de jongens is goed en ze denken mee met je om je tevreden te laten zijn. Vriendelijke mannen die weten wat ze doen. Snel en netjes gewerkt. Volgende keer gewoon weer met de Fima Mulder.
Geweldig fijne jongens met veel respect voor onze spullenalles prima verlopen.
vriendelijk,kwaliteit en communicatief
Zeer vriendelijke en kundige medewerkers, alles ging perfect
Prettige en correcte medewerkers welke van aanpakken weten. Luisteren goed naar de klant en denken mee. Wij kunnen een ieder dit bedrijf aanraden voor een verhuizing.
De verhuizing is prima verlopen. Er was een groot team en alle spullen zijn deel gedemonteerd, verhuisd en weer netjes gemonteerd.
De verhuizing verliep zeer vlot, hele aardige mensen en zeer behulpzaam
Alles naar wens verlopen.
Zaanweg 11
1521DJ Wormerveer