Zeer goed bevallen!!
De verhuizing is zeer goed verlopen. Vriendelijk, net en deskundig personeel. Behulpzaam! Ook de "nazorg"is goed. Aan te bevelen!
Het verborgen werk (planning), de samenwerking van het verhuisteam van 5 + 1 (voorman), de communicatie met de klant was een geolied proces. De voorbereidende werkzaamheden door Martin, Ard-Jan -die de verhuizing perfect heeft opgenomen- , Arjan en Marco die de planning hebben uitgewerkt, was de juiste basis voor de verhuisklus voor het verhuisteam. Dat is arbeidsvreugde, ondanks het zware werk. Het vakmanschap straalde van het verhuisteam af! Super wat jullie met elkaar hebben neergezet! Te meer daar er naar 2 lokaties verhuisd moest worden. Wie gaat verhuizen raden wij aan, om met Flakkee Verhuizingen in zee te gaan!
Zeer rustige, deskundige en positieve medewerkers! Wij zijn met alle zorgvuldigheid en respect voor ons en onze eigendommen verhuist.
Super geregeld
Vriendelijk en behulpzaam
Prima verhuisservice
goede mensen!
Vanaf het eerste contact hebben wij een goed gevoel gehad over Flakkee verhuizers. Het verhuisteam bestaat uit gemotiveerde, zeer vriendelijke mannen die op deskundige manier zijn omgegaan met onze spullen. Hartelijk da nk hiervoor.
Oog voor details, meedenken, oplossingsgericht
totale pakket
zeer goed op elkaar ingespeeld verhuisteam
Geweldige verhuizing met prima en deskundig personeel. In een woord prima gegaan.
Zie bovenstaande beoordeling van uw bedrijf
TOP verhuisbedrijf!
Geachte mevrouw Huijts-Statema, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn enthousiast bezig met ons vak. Uw beoordeling bevestigd onze doelstelling: kwaliteit leveren op het hoogste niveau. Hartelijke groet, Martin Hobbel
Zijn heel goed op elkaar ingespeeld.
goede en vriendelijke bezorgers, die ook wat extra"doen
Goedemorgen familie Bil, Dank voor het invullen van de review. Uw opmerking over het garantiecertificaat wil ik even uit uw beoordeling naar voren halen. Ondanks dat we tijdens ons bezoek uitgebreid stil staan bij het garantiecertificaat zijn we er bij u blijkbaar niet in geslaagd om duidelijk te maken wat het garantiecertificaat inhoud en waarom wij u hiervoor € 40,- berekenen. Dank voor deze tip. Wij gaan kijken of we dit verhaal nog duidelijker kunnen presenteren. Met vriendelijke groet, Martin Hobbel
Top verhuizers net, snel, deskundig, en zo kunnen we nog wel even door gaan. Gewoon goed, met een perfecte team verhuizers.
Beter kan niet!!!!
Buitengewoon vriendelijke en aangename verhuizers, die met zorg omgaan met de spullen en heel efficiënt werken.