Verhuizen zonder zorgen. Binnen één dag over, alle grote stukken en kleding op zijn plek en ons waterbed gereed voor gebruik. Perfect geregeld, zeer tevreden.
Vriendelijk en fijne communicatie!
Verhuizing van A tot Z keurig uitgevoerd!
Vriendelijke en toch duidelijke omgang met ons als klant. Meedenken bij oplossingen. Goed i.c. duidelijk beantwoorden van onze vragen.
Heel ervaren verhuizers, enthousiast en dynamisch. Stralen vertrouwen uit en hebben ervaring. Wij zijn erg tevreden over het opbouwen van kasten en ons waterbed! Wij hebben een zeer positief gevoel over onze verhuizing en raden Flakkee verhuizingen aan!
Vriendelijke mensen met oog voor de mens. Geen zakelijke afhandeling maar een persoonlijke. Zeer positief
Verhuizers brengen gelijk overzicht en stellen je eerst op je gemak. Ik hoefde alleen koffie of thee te zetten en zelfs het pakken van een kussentje werd uit handen genomen. Uitermate vriendelijk. Zo werd t een volkomen rustige en zelfs gezellige dag. Heren bedankt!!!
Niets is teveel gevraagd. Denken goed mee met hoe in te richten en welke spullen vooraan moeten die je dagelijks gebruikt.
Helemaal geen verbeterpunten .Alles was TOP.
Alles perfect!!!!
Hele harde werkers met de juiste aanpak ! In één woord een geweldig op elkaar ingespeeld TEAM!
Als je allemaal 10-en geeft, is er in wezen niets te verbeteren. Onze verhuizing was er zo 1. Perfect verlopen en GROOT respect voor de verhuizers, de mannen in het veld. Hard, secuur, zonder klagen, netjes gewerkt. Chapeau voor deze mannen. Van harte aanbevolen.
Zou het niet weten
keurig netjes verzorgd !!!!
goede organisatie/logistiek
vakkundig en vriendelijk personeel, zeer nette werkwijze op de nieuwe lokatie op kousenvoeten naar binnen bij het plaatsen van de meubels werd gevraagd of het op de juiste positie stond ;zo niet, dan verplaatsen wij het voor U .
goed contact over de manier van de verhuizing. zoals vooraf besproken worden de werkzaamheden uitgevoerd, ook op een aanspreekbare manier tussen door. Goede afspraken over de financien, duidelijke uitleg, zowel mondeling als op de begroting en de afrekening.
gezellige dagen, bijna geen stress!
Op tijd en bedrijfskleding, sokken en slippers, super