Vriendelijk, accuraat, zorgvuldig
Het in opslag nemen van onze spullen is vlot en netjes gedaan, netjes op sokken gelopen en daardoor bleven de vloeren schoon, dat scheelt een hoop schoonmaken ;-) Verhuizers waren netjes en gezellig, dat geeft een relaxte verhuizing.
Top verhuizing gehad, werd netjes gewerkt!!
Zeer correcte, vriendelijke en deskundige behandeling van onze inventariseren en uitvoering van de gedane werkzaamheden door uw personeel hebben ons tot zeer tevreden klanten gemaakt. wij zullen dit zeker aan andere doorgeven.
ga zo door met dit deskundige en vriendelijke werkzame team
Vriendelijk, deskundig, rustig, personeel
werktempo / vriendelijkheid / rust / netheid
Perfect bedrijf. Vriendelijk personeel.
Professioneel, vriendelijk, meedenkend. Maken hun naam van ervaring en service-gerichtheid waar.
Zeer goede inschatting. Uitstekende service
Alles is volgens opgave en binnen tijd precies en keurig uitgevoerd.
Het team (4man sterk) wat kwam inpakken en verhuizen was enorm goed op elkaar ingespeeld en werkten al jaren samen. Ze waren erg vriendelijk, netjes, en behandelden onze spullen met zorg. Alles netjes en snel over, zonder beschadigingen, er is nog geen vaas gebroken. Het is wel een investering, maar voor ons was het dat zeker dan waard.
“Ouderwets” zoals het overal zou moeten zijn. Ze doen wat ze beloven en afgesproken is.
Super tevreden!
Vriendelijke verhuizers, deden met plezier hun werk Ze werken netjes, voorzichtig en razend snel
Efficiëntie, snelheid en vriendelijkheid van de verhuizers. Ik verwacht niet ooit weer te verhuizen, maar indien het toch zou gebeuren zal ik zeker gebruik maken van Flakkee verhuizers.
Ontspannen en vakkundig
Service van taxateur erg hoog ook buiten normale werktijden. Vriendelijke, snelle en goede opvang als ik dozen kwam brengen voor de opslag. Professionele mannen die mijn spullen goed, veilig en onbeschadigd hebben verhuisd. Alles netjes gedemonteerd en gemonteerd. Snel en goed zijn twee dingen, maar bij Flakkee Verhuizers vallen die twee samen!
Top verhuisteam (Louis, Robbie en Wilmar) ! Werken hard, zijn flexibel en doen getrouw hun werk. Hulde !
Alle punten zoals besproken in de zgn “ opname “ zijn volgens de afspraken uitgevoerd en nagekomen. Het team verhuizers zijn hardwerkende en correcte mensen.
Uitstekend verzorgd, beleefd en zorgvuldig
Geweldig team. 0700 uur voor de deur en 0930 uur geladen wegrijden Topklasse
Vakkundig, snel, efficiënt