Superblij ben ik dat Flakkeeverhuizers mij wilde helpen bij de interne verbouwing! Netjes en op de afgesproken tijd alle spullen op laten halen, en drie weken later weer teruggebracht! Iedereen die een interne verbouwing van plan is, raad ik aan om hen in te schakelen voor het opslaan van alle spullen! Ze werken snel en efficient en netjes!
We zijn 29 juni met Flakkee verhuisd. Van A tot Z is dit prima gegaan. Met 6 man sterk is alles uitstekend verlopen.
zorgeloos verhuizen
Het voortraject als zeer prettig ervaren. Duidelijke en prettige uitleg over hoe de verhuizing in z'n werk zal gaan. Verhuizing zelf was zeer prettig. Verhuizers zijn heel goed op elkaar in gespeeld. Overleggen duidelijk met de klant en werken hard. Zeer tevreden!!
Alles zorgvuldig ingepakt en vervoerd. Harde werkers met veel ervaring.
Alles verliep van a tot z Super! Jongens hebben hard gewerkt.
De heren verhuizers kwamen op tijd. Zij overzagen eerst de concrete opdracht en zijn daarna aan de slag gegaan. Dat gebeurde voorzichtig en doordacht. Ook het demonteren en monteren gebeurde op een deskundige wijze. Hoewel ik begrijp dat ziekte kan leiden tot vertraging van dienstverlening, vind ik het niet prettig extra lang met stapels dozen in huis te moeten zitten. Zeker als het een appartement betreft.
Erg vriendelijk en vakkundig verstaan hun vak!!!
Twee keer hebben ze mijn woonkamer ontruimt en weer ingericht. Geen moment zorgen gehad dat ze iets zouden beschadigen. Niet alleen deskundig maar ook zeer prettige mensen! Verhuisbedrijf is wat mij betreft een aanrader!
Alles is snel en goed gegaan. Ben tevreden.
Alles ging zoals het moet gaan. Zuinig met de verhuisdozen en de meubelen omgaan.
Ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten. Nogmaals dank aan Uw meder.werkers
Vriendelijke medewerkers. Heel onze inboedel werd snel maar vakkundig verhuisd. Wij zijn zeer tevreden.
Goed en volgens afspraak verhuisd.
Verhuizing op zich is wel goed verlopen, maar niet zonder schade. Daarnaast is niet al het afgesproken montagewerk uitgevoerd.
Dank voor uw reactie. Bijzonder vind ik het om via een review te lezen dat niet al het montagewerk is uitgevoerd. Beter is om te bellen, dan lossen we dit direct op. Met het team heb ik al het montagewerk doorgelopen. Er is precies uitgevoerd wat we met u afgesproken hebben. Ik heb u geprobeerd hierover te bellen maar helaas krijg ik u niet aan de lijn. Voor mij is het dan ook een raadsel wat we niet hebben uitgevoerd. Daarnaast is er tijdens de verhuizing een glasplaat beschadigd. Voor het oplossen van deze schade geeft u ons slechts 1 ster. U bent wel erg streng in uw beoordeling voor een schade die in een goede week is opgelost en financieel met u is afgehandeld.
Mijn moeder moest verhuizen van een eigen woning naar een senioren appartement. Doe je niet dagelijks. Niet alle inboedel moest verhuist worden. Er werd een opname gedaan. Op de dag van de verhuizing wilde mijn moeder van 91 jaar toch graag nog een boekenkast mee. Deze stond niet op de lijst en ging dus niet mee. Vroeg of er geen plaats was? Al moest het hele huis mee, dan zou het passen, maar de kast stond niet op de lijst. Alleen als er meer betaald zou worden ging die mee. Het kwam niet klantvriendelijk over. Mijn broer gaat binnenkort ook verhuizen, maar ziet af van Flakkee.
Dank voor uw reactie. We hebben voor u inderdaad uw moeder van 91 jaar verhuisd. Een heel kleine verhuizing die we ook zorgvuldig omschreven hebben in de opdrachtbevestiging. Uiteraard begrijpen we dat het voor kan komen dat er een aantal items extra verhuisd moeten worden en dat is ook nooit een probleem. Zo was het ook bij uw verhuizing. Als eerste werd een salontafel aan ons meegegeven (extra), vervolgens volgde een kleed, een tafeltje, staande schemerlampen, 10 extra verhuisdozen.... Zonder te vragen werden er ook extra items door u achterin de verhuiswagen gelegd. Inmiddels begon de voorman voorzichtig op de rem te trappen door aan te geven dat we inmiddels over de grens van service heengingen en dat we richting meerwerk gingen. U merkte op dat de auto groot genoeg was en dat was een waar punt. Echter heeft deze opmerking niet zoveel met de opdracht te maken en besloot mijn voorman om definitief op de rem te trappen. Vanaf nu (de boekenkast in dit geval) zou er meerwerk gerekend gaan worden. Uw argument dat u al genoeg betaalde voor de verhuizing vond mijn voorman (en vind ik met hem) niet relevant. Door uw weigering om extra te betalen hebben wij besloten om ook niet nog meer extra items voor u mee te nemen. Het voelt een beetje als de vraag: "Wat kost een druppel benzine? Antwoord van de pomphouder: Niets. Antwoord klant: Druppelt u mijn tank dan maar vol.....?" Resume: we hebben uw moeder keurig verhuisd, we hebben zelfs meer gedaan dan afgesproken. U wilde niet betalen voor meerwerk omdat de auto toch groot genoeg was!? U waardeert onze prestatie hierdoor met een 5. Dat voelt niet helemaal eerlijk naar mijn team die alles uit de kast gehaald heeft om uw verhuizing succesvol uit te voeren. Het zij zo.
Wij waarderen het meedenken en de duidelijke communicatie van Flakkee Verhuizers, van eerste vraag tot en met de nazorg. Gezien de urgentie snel “tussendoor” ingepland, goede communicatie en overleg vooraf. Duidelijk en hardwerkend team tijdens het inpakken en inladen, idem bij het uitladen en uitpakken. Ook een vraag na de verhuizing (weten jullie waar….?) werd snel en goed opgepakt. Wij raden iedereen aan om voor een verhuizing Flakkee Verhuizers in te schakelen!
De heren werkte heel netjes.
Goede ervaringen
Geweldige ervaring, goeie verhuizers, snel en degelijk. Vaklui!
Zeer vriendelijk, snel, behulpzaam en netjes. Dit bedrijf heeft onze verhuizing erg aangenaam gemaakt. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
vriendelijke medewerkers, professionele aanpak goede onderlinge samenwerking
Vanaf intake gesprek tot het ophalen van de verhuisdozen een dikke 10. De intake was vriendelijk, meedenkend en duidelijk. De verhuizing zelf ging snel en efficiënt en de medewerkers waren zeer vriendelijk.
Alles volgens afspraak verlopen. Deskundige en vriendelijke verhuizers. Kan me niet voorstellen dat dit nóg beter kan.
Wij zijn heel tevreden over de gang van zaken. Alles vlot uit het huis gehaald en in het nieuwe huis gebracht.