Stipt op tijd stonden de mannen voor de deur. Ze gingen snel en heel netjes aan de slag. Ze werken hard door, denken mee en zijn fijn in de omgang. Ook het traject vooraf aan de verhuizing was duidelijk en soepel. Dozen werden snel geleverd, op vragen werd goed en snel gereageerd.
We hebben echt niets te klagen
Door een misverstand over de afspraken dreigde onze verhuizing in het honderd te lopen. De planner heeft zijn uiterste best gedaan om op zeer korte termijn onze wensen toch te realiseren. Grote klasse! En een groot compliment voor de flexibiliteit van dit bedrijf. De medewerkers zijn vriendelijke, attente en meedenkende mensen. Een verhuizing is bij Flakkee Verhuizers in goede handen.
Uitstekend, waren op tijd in Barendrecht en in een no time alles ingeladen! Aankomst in Middelharnis ging ook voorspoedig en snel.
Mijn verhuizing met Flakkee verliep vlekkeloos. Deskundig team van verhuizers, pragmatische aanpak. Kasten uitelkaar en weer inelkaar. Meubels op de juiste plek. Ik kan ze van harte aanbevelen want je bent volledig ontzorgd. .
Zij gingen zorgvuldig met de spullen om. Werkten snel.
Goed advies, verhuizing verliep op rolletjes, prettige medewerkers.
De verhuizing is vlekkeloos verlopen. Professionele medewerkers, vriendelijk, zelfs de meest kwetsbare spullen werden liefdevol ingepakt. En…er was een dame bij, die oersterk bleek. Fantastisch!
Super correct alles gedaan. Vriendelijk,netjes en behulpzaam. Heel veel ontlasting voor ons in de drukke periode Het huis netjes leeggehaald volgens afspraak Alles netjes in de nieuwe woning geplaatst op de bestemde plaatsen We zijn heel tevreden zoals 10jaar terug toen jullie ons ook hebben verhuisd
Alles verliep volgens afspraak. Heel fijn. Verhuizers kundig en behulpzaam..
Hele prettige groep mensen 'over de vloer' met een geweldige werk attitude!
Alle afspraken zijn nagekomen. Het team was ontzettend netjes en professioneel. De verhuiswagen was onwijs netjes afgewerkt waardoor je meubels zonder schade vervoerd worden. Overal netjes dekens tussen en door toepassing van de extra hoge laadklep kan er eenvoudig op de tweede etage gelost worden waardoor kans op schade aan muren e.d. nog minder wordt. Bij dit bedrijf krijg je nog het gevoel dat klant koning is en service hoog in het vaandel staat. Prijstechnisch ook netjes. Ik zou het iedereen van harte aanbevelen. Gewoon ouderwets goed.
Voor de 2e keer Flakkee Verhuizers ervaren. Was 2 keer een feest! Geweldig! Beleefd, accuraat, meedenkend!
Beleefd personeel Gaan zorgvuldig met je spullen om
De heren verhuizers stralen rust, gedrevenheid en ervaring uit. Zij weten van elkaar wat er moet gebeuren. Zonder stoten zijn de zware/grote meubelen via de trap naar beneden gebracht. Elkaar helpen als het niet goed dreigt te gaan. Een en al lof.
Klantvriendelijk zijn ze zeer zeker! Alles is bespreekbaar en ze hebben ons zeer goed geholpen. Snel en vakkundig. Nu voor de tweede keer met hen verhuisd tot volle tevredenheid.
De verhuiswagen kwam iets later dan gepland. Maar dat werd gedurende de dag ruimschoots goedgemaakt. Tot onze positieve verbazing werd de groep verhuizers steeds groter. Eerst waren er 3, toen waren er 5, en verderop in de dag liepen er ineens 7 mannen te sjouwen. Bijna geruisloos werden de grote meubels gedemonteerd. Binnen de kortste keren was het 'oude' huis leeg, en de nieuwe flat gevuld. Alle dozen stonden, zoals gemarkeerd, in de juiste kamers. Alle meubels en servies zijn zonder ook maar één krasje verhuisd. En net zo snel werden de meubels ook weer in elkaar gezet. Kort om: vakkundig en snel.
Flakkee Verhuizers geeft een heldere uitleg van de mogelijkheden, komt afspraken na, werkt snel en is betrokken op de klant. Bovendien zijn de medewerkers enthousiast en vriendelijk. Twee aandachts-/leerpunten: 1. Er staat in de documentatie dat de verhuizers de boel niet vuil maken door binnen op sokken te lopen, maar dat gebeurt niet (noch in het te verlaten huis, noch in de nieuwe woning). Beter is dit dan niet expliciet te vermelden. We hebben er geen punt van gemaakt, maar het vereiste wel twee extra schoonmaakbeurten. 2. Er kan natuurlijk altijd iets beschadigen. Daarvoor is alle begrip. Een aandachtspunt is wel om - wanneer er een metalen plaat op een geschilderd deurkozijn wordt gelegd - een beschermende deken te gebruiken. Deze twee punten nemen niet weg dat we een volgende keer weer kiezen voor Flakkee Verhuizers.
Volkomen tevreden over Flakkee, alles perfect geregeld een dikke 10!
Wij hadden 2 momenten van verhuizing omdat we gingen samenwonen. De inventarisaties waren professioneel gedaan en op de dagen zelf stond er een professioneel team klaar om onze spullen netjes, schoon en vakkundig te verhuizen. Kasten en bedden werden goed gedemonteerd en gemonteerd en als er iets niets helemaal naar onze zin was, werd dat direct opgelost. Communicatie verliep goed. Na afloop hadden we 1 opmerking en ook daarop werd professioneel gereageerd. Kortom, vorige keer hebben jullie mij goed verhuisd, dit keer hebben jullie ons goed verhuisd, dus mocht het nog een keer voorkomen dat wij gaan verhuizen, dan gaan wij zeker weer voor Flakkee Verhuizers. Top gedaan!
De verhuisploeg heeft prima werk geleverd in een prettige en nette verstandhouding.
Voor de derde keer Flakkee verhuizers ingezet wat een heel fijn bedrijf is het. Vanaf het begin met de aanvraag om ons te kunnen verhuizen tot de laatste doos die binnen gebracht is in 1 woord geweldig.
Vriendelijke en behulpzame mensen
Verhuizing door Flakkeeverhuizers is prima verlopen, sympathieke medewerkers die van wanten weten !
Ze waren op tijd bij het oude huis, zeer vriendelijke mannen. Ik heb niks hoeven doen en liep bij het inladen rond om alles in de gaten te houden. Ze waren snel met het uit elkaar halen van het bed. Dit scheelde ons veel stress op de verhuisdag. Inladen duurde maximaal 2 uur. Na een korte rit bij het nieuwe huis alles uit de wagen gehaald, snel en vriendelijk. Ze waren erg vriendelijk toen de buurvrouw haar zorgen uitte en hielden daar ook rekening mee tijdens het verhuizen. Ze waren ook erg flexibel toen bleek dat de straat open lag ivm kabels die werden neergelegd. Ik heb tijdens het uitruimen alleen hoeven staan kijken en vertellen welke kamer waar was. Na twee weken uitruimen van dozen hebben ze na mijn belletje binnen een week opgehaald.