Het eerste gesprek thuis verliep prettig en ongedwongen. De offerte was overzichtelijk en de planning was snel in orde. De uiteindelijke verhuizing verliep in een ontspanning sfeer en het contact met de medewerkers was meer dan prima. Zeker met coördinator Jos.
Flakkeeverhuizers heeft onze verhuizing verzorgd, inclusief het demonteren en monteren van grote meubels. Dit was een grote meerwaarde en zorgde ervoor dat de verhuizing voor ons vrijwel zorgeloos verliep. Het personeel was netjes, professioneel en dacht goed met ons mee. Ook de afhandeling van alle randzaken verliep soepel en zonder problemen. Een service die ik zeker kan aanraden als je de mogelijkheid hebt.
Soepel, snel en netjes geregeld. Zeer vriendelijk en vakkundig team. Bedankt en groet, W. Drost
top team
Volgens afspraak op tijd, snel en precies.
Het gaf mij veel rust het over kunnen geven aan ervaren Verhuizers. Ik ben goed geholpen en ze overlegde goed over wat ik wilde.
Goede verhuizing alleen met het bed hadden ze zorgvuldiger om moeten gaan.Nu is het beschadigd is al over gebeld.
Alles was weer prima geregeld
Al vanaf het eerste telefonische contact was dat goede gevoel er. Dat is er tot het einde van de klus gebleven. Vooraf kwam iemand inventariseren wat er moest gebeuren. Liep mee het huis door, vroeg gericht naar wat mee of weg moest. Noteerde dat in een tablet, wat resulteerde in een duidelijke lijst en een glasheldere offerte. De stortingskosten van de voor grof vuil bestemde zaken bleken uiteindelijk een stuk lager dan vooraf geschat (gaat op gewicht). Ik ben dus niet voor verrassingen komen te staan. Goederen voor de vuilstort, zoals een oude bank en een wasmachine werden met een verhuislift van drie hoog naar beneden gebracht en in een aparte container verzameld en de verhuiswagen ingerold. Daarna de te verhuizen spullen. Vlekkeloos verlopen. Medewerkers zijn vriendelijk, correct en doen rustig hun ding. De rekening kwam in de namiddag in de mail. Glasheldere factuur, geheel volgens afspraak. Redelijke prijs. Bieden verschillende verhuispakketten aan, variërend van klein tot totaal ingericht. Door en door betrouwbaar familiebedrijf. Honderd procent aanbevolen.
Zeer fijn en professioneel team, gingen als de brandweer. Erg vriendelijk en netjes, super ervaring!
Fijne en goede communicatie vooraf. Tijdens verhuizing verliep alles soepel en snel. Zeer vriendelijke medewerkers.
De heren waren zeer professioneel. Onze verhuizing naar een nieuwe woning verliep erg soepel. Aan het einde van de middag stond alles in de juiste ruimtes op het nieuwe adres. We zijn volledig ontzorgd.
Na een lastige verhuizing kort ervoor, was het een hele fijne ervaring en gaf het mij enorm veel rust om het zware werk door de fijne mannen van Flakkee te laten doen. De inschatting van Ard-Jan was perfect qua hoeveelheid dozen en ook het contact tot aan de verhuizing kan ik als zeer prettig omschrijven. Over twee jaar mogen zij weer voor ons aan de bak!
Zeer positief en een leuke verhuisploeg die de schouders eronder hebben gezet.
Een vroege start en 4 hard werkende mannen zeer professioneel. Heel vlot ingeladen en op een heel secuur manier. Behulpzaam. Beleefd. Aardig. Zo blij dat ik hiervoor gekozen had. Top top top service. En alles veilig naar de opslag ! Aanbevolen!
Professioneel personeel, bovendien erg vriendelijk en behulpzaam in het vinden van oplossingen.
Het ging als een trein
Uitvoering excellent, vlotte uitvoering, communicatie uitstekend
De heren hebben uitstekend werk geleverd. Ze waren professioneel, snel, zorgvuldig en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden met hen en hun werk, en mochten wij in de toekomst opnieuw verhuizen, dan weten wij wie we moeten benaderen!
Het bedrijf is van af het eerste contact echt heel goed en meedenken De werknemers zijn zeer vriendelijk en niets is te veel. Wat ons betreft is het bedrijf een voorbeeld voor anderen
In 8 uur tijd hebben de mannen van Flakkee Verhuizers onze hele inboedel, inclusief demonteren en monteren van kasten en bedden, verhuisd van een eengezinswoning naar een appartement op 22 hoog. Het hele proces verliep als een geoliede machine, ontspannen en in goede samenwerking. Zo'n verhuizing gun ik iedereen.
snel als de brandweer, correct en precies.,flexibel, als er wat wel of niet op de lijst stond.
Aardige verhuizers. Alle wensen....was allemaal geen probleem. Iets waar je tegenop ziet , werd ineens een stuk relaxter.
Zonder enige moeite mijn oud huis naar de opslag verhuisd en naar mijn nieuwe woning gebracht.