Flakkee verhuizers heeft ons prima geholpen met onze verhuizing. Het voorgesprek gaf duidelijke info, de dag zelf verliep vlekkeloos. Het is prettig om rustige, ervaren mensen je mooie spullen te zien inpakken en transporteren! Ook de techniek was prima verzorgd. De (4) mannen waren ook nog eens gezellig en straalden tegelijkertijd rust uit.
Deden wat zij moesten doen.
De verhuizers waren op tijd en netjes gewerkt. Ze dachten mee..
Afgelopen 3 Maart laten verhuizen door Flakkee verhuizers. Zeer zorgvuldige doorpakkende verhuizers! Het is nu al de derde keer dat zij de verhuizing hebben uitgevoerd. Nog steeds zeer tevreden!
Al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Flakkee Verhuizers. Wat ze beloven doen ze en met de meest mogelijke zorg. Er wordt meegedacht, zijn zeer secuur en hebben oog en aandacht voor de klant die een verhuizing vaak als zeer stressvol ervaart.
Het bedrijf straalt rust uit. Ze komen en nemen de werkzaamheden door. Ze hebben hun werk heel goed gedaan. We hoefden echt niets te doen dan maar aangeven waar we wat wilden hebben, en ze deden het voor ons. Alle afspraken hebben ze waargemaakt. Er was ook geen discussie over. Ze hebben ons helemaal ontzorgd en onze spullen tip top verhuisd. Achteraf bleek het uit elkaar halen van de kasten wat meer werk te zijn. Toen ontstond er wat stress. We liepen wat uit en toen werd de vriendelijkheid wel wat minder. En onderling waren er soms wat misverstanden. Vanwege zieken hadden ze ook 1 man te weinig. Gezien die reden kan ik dat ook wel plaatsen. Dus heel tevreden over dit bedrijf!
Jos, Mathias, Arjan & Arjan & Philip, Wat een relaxte verhuizing was dat, zelfs al waren het twee geplande verhuisdagen. Bedankt voor alles! Een dikke 10+.
Leuke vriendelijke verhuizers die voor- en meedenken!
alles ging uitstekind
Al tijdens de intake viel op hoe gedegen en zorgvuldig er bij Flakkee verhuizers gewerkt wordt. Al onze spullen werden nauwkeurig in kaart gebracht en op basis hiervan werd een offerte uitgebracht. Het bezorgen van de dozen verliep soepel. Op de verhuisdag zelf was het team vriendelijk en efficiënt. Er werd hard gewerkt, het was gezellig en wij hoefden ons nergens zorgen over te maken. Alle spullen kwamen netjes op hun plek terecht en eerder dan verwacht nam het team afscheid.
Uitstekende service, vakkundige mensen
Flakkee Verhuizers doet wat ze beloven. Wij hebben deze, toch wel, hectische dag als prettig ervaren, mede door het geweldige groep verhuizers.
Alles goed en kundig geregeld door vriendelijke mensen.
Kast was niet goed gemonteerd. Gebeld en monteurs kwamen het herstellen.
Onze verhuizing liep dankzij de verhuizers rustig en volgens een strak schema, vooral het verhuizend personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Zie de ene zin!
Verhuist van Oud-Beijerland naar Knesselare (België). Het ophalen en afleveren van de huisraad ging vlot en zeer professioneel. Prima verhuizers.
relaxte service ,heel prettig en voortvarend
Zeer kundige en vriendelijke verhuizers en een heel rustig gevoel bij de verhuizing.
Ik heb de spullen in huis in laten pakken. Het kostte een paar centen, maar de mannen hebben er drie dagen over gedaan om alles perfect in te pakken. Dit zou voor mijn vrouw en mij drie weken gekost hebben. Op de vraag aan een van de inpakkers: "Wat als er wat breekt?", keek hij mij verbaasd aan en zei: "Er breekt niets". En dat klopte. De hele verhuizing kostte wel aardig wat, maar als je de manuren telt, was het totaal bedrag volkomen aanvaardbaar. Alles ging volgens afspraak en planning. We zijn heel tevreden.
Prima!
`ie voorgaande informatie
Vanaf het eerste adviserende gesprek totdat de verhuizing afgerond was alleen maar lof zoals alles door deskundig en vriendelijk personeel uitgevoerd is.
Het personeel werkt heel vlot, is vriendelijk en behulpzaam en gaat heel voorzichtig om met alle spullen die verhuisd moet worden.
Allemaal jonge mensen die heel verantwoordelijk te werk zijn gegaan! Al met al een zeer positieve ervaring. Bedankt.