Het voortraject was goed georganiseerd, helder contact en een goed dozen plan. De dag van verhuizen, ging als een trein. Flakkeese vakmanschap, goed en gemotiveerd personeel waar niets teveel voor was. En als laatste het materiaal, waarmee gewerkt werd was super.
Rustig vooral netjes heel erg tevreden. Bedankt
De derde verhuizing in 4 jaar door Flakkee Zeer goede nette en aardige verhuizers. Deze keer van Rotterdam naar Oldenzaal. Tijd van aankomst in Oldenzaal 07.30!!!Heel blij mee. Het ging razendsnel. Toen konden wij gelijk aan de slag met uitpakken. Ik kan Flakkee verhuizers zeker aanraden. De verhuizers deden steeds de schoenen uit bij binnenkomst in nieuwe huis. Respect voor de jongens.
Top gedaan!
Een dikke 10
Hele fijne ervaring met dit verhuisbedrijf. Erg vriendelijke mensen, begripvol in de lastige situatie waar wij doorheen gingen. Goede adviezen gekregen, meedenkend en belangstellend. Geen negatief woord over te zeggen.
De verhuizing bestond uit 2 gedeelten n.l. het inpakken van alle goederen en het verhuizen naar Breda. Precies half acht stond Arie op 26/8 voor de deur om met inpakken te beginnen. Wat een klus, en wat een vaardigheid. Ongeveer 80 dozen zijn ingepakt in 8 uur tijd. Op 27/8 de verhuizing naar Breda. En weer klokslag half acht stond de verhuiswagen met nog een 6 tal krachten voor de deur. Vriendelijk en met goed overleg werd alles de wagen in gebracht. In Breda werd alles weer met sneltreinvaart het appartement binnen gebracht. Al met al een zeer efficiente operatie met zeer vriendelijk personeel. Ook de receptie van Belvedere was onder de indruk, omdat de crew zich netjes kwam afmelden en bedanken voor de goede voorbereiding. Niets gebroken en alle spullen zijn in Breda terecht gekomen. Bedankt FlakkeeVerhuizers!
Prima verhuist.
Boekenkast beschadigd geraakt (kan gebeuren we blijven mensen die fouten mogen maken), prima opgelost we mochten een nieuwe uitzoeken en de kosten declareren. En de beschadigde kast hebben ze keurig afgevoerd.
professionele verhuizers, zeer hulpvaardig, op tijd aangekomen, snel en professioneel gewerkt, keurig achtergelaten
Perfectionisten in het uitvoeren van verhuizingen. Goederen worden met grootste zorg behandeld Zeer nette en beleefd personeel
Zie beoordeling hier onder.
Afspraken zijn allemaal nagekomen. Werd goed gecommuniceerd . Kortom : Niets te klagen !
Wisten waar ze mee bezig waren, We kregen ook goede adviezen tussendoor.
Zeer tevreden Netjes en soepel verlopen.
Zeer goed netjes verhuisd goede communicatie
??
Deskundige verhuizers die volledig ontzorgen.
Dit was onze 5e ervaring met Flakkee (zowel particulier als zakelijk). Het ging weer perfect!
Afspraak maken ging eenvoudig en snel en bij verhuizingwerd vooraf netjes gebeld en alles keurig en op tijd verhuisd.
Alles verliep erg goed, snel en vakkundig. Men weet precies wat en hoe er moet worden aangepakt, en problemen zijn uitdagingen die slim worden opgelost. De reden van geen 5 sterren? De prijs.
zeer goed
Vriendelijk, deskundig, kortom niets dan lof.
misschien wat afgezaagd maar jullie samenwerking is top en wij kunnen alleen maar positieve geluiden naar buiten brengen
Super fijn bedrijf Nete afhandeling en geweldig oersoneel met begrip en humor.