Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wegens drukte tijdens de bouw en en enige vertraging lukte het niet meer alles zelf te schilderen. Het bedrijf dacht mee in wat ze nog konden doen ondanks dat de feestdagen voor de deur stonden. Nakomen van afspraken en vakmanschap van strak schilderwerk. (dit was ons niet gelukt) We zijn erg tevreden.
Anders
via de aannemer
Vertrouwen in offertestadium
6 January 2020
T Pranger
Anderen
Wij als bouwbedrijf werken veel samen met deze schilders en dit loopt uitstekend! De klanten zijn altijd tevreden over het schilderwerk en ook over de schilders zelf, niet geheel onbelangrijk vinden wij. Voor schilderwerk bevelen wij onze klanten altijd Eggink schilders aan.
Eerdere ervaring
Aanbeveling van anderen
2 January 2020
Smallenbroek
Papenvoort
Aardige mensen die luisteren naar je wensen.
Eerdere ervaring
17 December 2019
Hilbert Wiechers
Dwingeloo
Dit bedrijf komt zn contractuele afspraken niet na. Na het opmaken en accepteren van de offerte/opdracht blijkt men achteraf( 1 dag voor het daadwerkelijk verven)extra kosten (huur van een kraan)moet maken om te kunnen verven. De eigenaar zegt doodleuk. Dat hij de opdracht niet gaat doen omdat hij deze kosten niet wil betalen en wel wat anders te doen heeft. Daarnaast geeft hij aan dat ik geen(contractuele) 'afspraak'met hem heb maar met de relatiebeheer/calculator?!? Boefjes zijn het.
Beveelt niet aan
31 August 2018
jans
assen
Zeer tevreden. Steeds goed overleg gehad en we konden zelfs nog met datum iets schuiven. Fijne mensen.
28 May 2018
Sarie
Steenwijk
Ik ben uitermate tevreden met het schilderwerk. Het houtwerk buiten is ontzettend mooi geworden.Ook werken ze snel en zijn ze prettig in de omgang: vriendelijk, betrokken en vol met kennis. Wat ik minder vond en dat zal ik helaas pas nadat ze vertrokken waren anders zou ik het direct gezegd hebben, is het slordige werken. Dan doel ik op de verfspetters op het balkon en de muren. Dat blijft helaas zichtbaar en detoneert toch een beetje.
5 May 2018
Caroline
Groningen
Tzt graag weer gebruik van jullie
22 April 2018
Ben
smilde
Reeds aan u toegezonden bij eerdere enquête
16 April 2018
Rinke
Hooghalen
Aardige schilders, prima werk geleverd. Er zou alleen nog een kozijn later worden geschilderd en dat is helaas tot op heden niet gebeurd.
16 April 2018
Marloes
Beilen
Had nooit eerder van uw bedrijf gehoord , Maar de ervaring die ik nu heb gehad ,ben ik er heel positief over . Alles is goed en op tijd verlopen.
15 April 2018
H
11 April 2018
M.
Hgv
De jongens die er waren werkten prima. Geen langdurige pauzes. Hadden onze kamer na 2x schilderen uitstekend afgewerkt. Hulde
11 April 2018
Paul
Hoogezand
Bij de offerte aanvraag, werd ik meteen gebeld voor een afspraak, de offerte kreeg ik binnen 3 dagen. Het schilderwerk is inmiddels afgerond en ziet er strak uit. Super mannen!!
29 March 2018
Stefanie
Assen
Al jaren tevreden over de schilders van Eggink.
28 March 2018
Marjolein
Beilen
Vriendelijke mensen, er werd meteen contact met ons opgenomen en een afspraak ingepland. De opname was professioneel en de offerte helder. Schilderwerk werd door prettige vakmensen uitgevoerd, ze mogen nu ook het binnenwerk uitvoeren!
28 March 2018
Henk