Ik ben tevreden
Zoals gezegd ; netjes werk volgens afspraak
goed vakwerk, goede prijs/kwaliteitverhouding
Sinds enige jaren werken wij met grote tevredenheid samen met Schildersbedrijf van Gerven BV. Van Gerven biedt maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit, kortom een aanrader!
Een goed advies voor kleuren en toe te passen lakken. Mooi resultaat.
Vakwerk geleverd door enthousiaste medewerkers. Kwamen vertrouwd over en waren erg vriendelijk.
Afspraken die we maken , worden na geleefd , fijne samenwerking , altijd goed werk geleverd , prettige samenwerking
Prettig, conform afspraak en netjes
Prima werk geleverd conform afspraak en voor een acceptabele prijs.
Ik ben al jaren een tevreden klant. Schildersbedrijf van Gerven BV levert uitstekend werk. De afspraken worden goed nagekomen en de gefactureerde kosten zijn conform de uitgebrachte offertes. In dit geval was er sprake van meerwerk op mijn verzoek, dat zonder problemen werd meegenomen. En de in rekening gebrachte extra kosten waren realistisch.
Geheel conform gemaakte afspraak, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zeer correcte houding en supernetjes opgeleverd
Topschilder
Plezierige werkervaring met hem, en neemt tijd voor je
Goede kwaliteit voor mooie/eerlijke prijs. Jack komt zijn afspraken na!
Fijn bedrijf Alles weer mooi in de lak en de schilders ruimen alles iedere avond netjes op
Heeft reeds meerdere werkzaamheden bij ons verricht. Hij maar ook zijn personeel is vriendelijk en professioneel.
een plezierig bedrijf gekoppeld aan een subliem vakmanschap.
Wij hadden een flinke klus. De schilder bleek een vakman en had prima suggesties.
Altijd prettig contact. Vooraf het werk bekijken, goede en fijne afstemming vd werkzaamheden. Levert kwaliteit en vakwerk. Uitermate tevreden!
Wij zijn erg blij met het mooie schilderwerk. Heel mooi strak geverfd en zeker ook fijne mensen om over de vloer te hebben. Een zeer aan te bevelen bedrijf!
Heel prettig en kundig om samen naar een opdracht te kijken .daarna uitvoeren op de afgesproken tijd ! Dat doet deugd! Ik ben erg tevreden !
Netjes te woord gestaan, goed geholpen en net werk geleverd.
Schildersbedrijf van Gerven, levert een goede kwaliteit voor eerlijke prijzen. Ik ben er zeer tevreden over.
Geweldige dienst geleverd. Het buitenschilderwerk van ons huis en wat houtherstel gedaan. Een geweldig resultaat door echte vakmensen.
Vendelier 17
5571 MC Bergeijk
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder