Een absolute aanrader!

Het is lastig gebleken om in deze tijd een goede- en betrouwbare schilder/behanger te vinden. Na enig zoekwerk kwamen we terecht bij Frans en Leander en maakten we een afspraak bij hen thuis om onze projecten te bespreken. Tijdens dit gesprek kregen we het gevoel dat Frans inderdaad verstand van zaken had, en dat is later, tijdens de werkzaamheden, ook gebleken. Frans en Leander zijn niet van het type snel meters maken. Ze doen doen rustig aan, maar leveren daardoor wel de door ons vereiste kwaliteit. Bovendien was het ook zeer prettig te ervaren dat zij bij bepaalde "uitdagingen" met ons meedachten en daar goede voorstellen voor deden. Al met al zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat, zowel voor het behang- als 't schilderwerk, en kunnen dan ook met een gerust hart iedereen aanraden met hen in contact te treden.

• Totaal oordeel offertestadium
  • Nakomen afspraken
  • Gegeven advies
  • Orde en netheid van werken
  • Professionaliteit
  • Klantvriendelijkheid
  • Vakkundigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Oplossen klachten
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding
  • Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Zoekmachine
  • Indien anders: N.v.t.
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? Door keurmerk Betere Schilder
  • Indien anders: N.v.t.
  • Uw tips voor deze offerte N.v.t.

Prinsenhof 19

2641RP Pijnacker

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder