Een vertrouwen gevende vakman.
Dhr. Smid is een vakman met oog voor alle details. Werkt zeer nauwgezet en netjes zonder dat er een spatje verf van de kwast valt. Geeft ook uitstekende adviezen. De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend. Je krijgt wat je verwacht. Probeert altijd ruimte te maken in de planning.
we hebben zelf veel voorwerk verricht en Roy heeft alles geplamuurd. wij zelf veel geschuurd en Roy heeft het netjes in de verf gezet.
kwalitatief uitstekend, betrouwbaar. fijn om dit soort vakmensen over de vloer te hebben
LEVEREN KWALIATIEF GOED SCHILDERWERK WERKEN NETJES
Aangename professionele afhandeling van de opdracht. De afhandeling van de voorbereidende werkzaamheden, zoals behandeling van houtrot en andere beschadigingen, werden vakkundig opgelost.
Professioneel en betrouwbaar plus prijs prestatie in evenwicht.
Een man die zijn vak verstaat, en er met passie en liefde aan werkt! Prijs kwaliteitverhouding is prima, kijkt verder dan alleen het schilderwerk.
ruim tevreden ook gezien de eerdere klussen
Betrouwbaar in werk en afspraken. Neemt de tijd om adviezen te geven en levert professioneel werk.
Het was prettig samenwerken met Roy Smid
Smid schilders ontzorgt u met uw schildersklussen. Werkt keurig netjes. Prachtig resultaat
Roy is erg gedreven in zijn vak en zeer precies. wij zijn uitermate tevreden met de schilderbeurt van ons huis.
Het schilderwerk ziet er weer prachtig uit. Vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Was blij verrast door de 'kleine dingen', zoals het vervangen van een neuslat, allerlei schroeven en bouten én brievenbus. Roy (en Lennie) zijn prettig gezelschap, ook niet onbelangrijk.
Vakmanschap .snel zonder gedoe
Duidelijk en vakkundig advies. Denkt mee met de klant. We zijn erg tevreden over het geleverde werk.
fijne vakman die zn werk ziet! gaat rustig zn gang en komt betrouwbaar over accepteert kritiek en verbeterd opgemerkte oneffenheden
Positieve ervaring. Bij een volgende opdracht benaderen we Smid zeker weer.
Roy is erg nauwkeurig en vakkundig. Zeer tevreden met het resultaat.
Alle werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Een prima vakman!!
prima advies, fijne samenwerking met een eindresultaat wat er mag zijn.
al tien jaar onze vaste schilder. doet hier al het werk. ook werk wat niets met schilderen te maken heeft. gewoon van alle markten thuis.
Wilhelminastraat 53
4413 AX Krabbendijke
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder