Een aanrader voor iedereen met gespecialiceerde werkzaamheden!

Wij zijn al jaren in onze nopjes met het uitgevoerde werk van schildersbedrijf Dietz! Jeroen heeft alle houtrot in ons herenpand aangepakt en ons daarbij ook voorzien van dubbelglas. Hierbij is alles voortreffelijk uitgevoerd met uitstekende communicatie over en weer. Ondertussen voert schildersbedrijf Dietz al zo'n 7 jaar alle werkzaamheden in en aan onze woning uit waarbij hij werkt met meerdere gespecialiseerde partners welke duidelijk kennis van zaken hebben. Onze eindconclusie kan dan ook niet anders zijn dat wij zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werkzaamheden en het contact met Jeroen!

• Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Familie/vrienden/bekenden
  • Indien anders: N.v.t.
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? Aanbeveling van anderen

Al 12jr onze schilder!

Onze 1e ervaring met Jeroen Dietz is nu 12 jr geleden. Altijd perfect werk afgeleverd! Duidelijke offertes en facturen. Komt gemaakte afspraken altijd na. Werkt erg netjes, werkt alles perfect af en ook erg belangrijk, laat alles opgeruimd achter. Jeroen verzorgd nu al 12 jr het schilderwerk van onze woning en door het perfecte schilderwerk is het onderhouden van onze woning door het meerjaren onderhoudsplan een stuk goedkoper en ziet ons schilderwerk er altijd perfect verzorgd uit! Wat ook fijn is is dat ze tevens dubbelglas plaatsen en houtrotreparaties uitvoeren hetgeen ons een hoop geld heeft gescheeld aangezien we onze kozijnen hierdoor niet hoefde te vervangen.

• Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Familie/vrienden/bekenden

Fijn

Fijn bedrijf, dat al jaren grote en kleine klussen binnen en buiten voor verricht.

• Hoe heeft u ons bedrijf gevonden? Anders
  • Waarom heeft u gekozen voor deze erkend Betere Schilder? Prijs

4 sterren: goede service, goed behandeld

schadeherstel na lekkage bovenburen. Dus gehele plafond en wanden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring, goede eerlijke bedrijfsvoering. Aardige werkers, behulpzaam, professioneel, netjes, houden je goed op de hoogte en net werk afgeleverd. Ze nemen tijd voor kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtig resultaat geleverd, echt vakwerk. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Ondanks vele tegenslagen m.b.t. houtrot uiteindelijk erg tevreden over het geleverde werk, waarvoor dank. We kunnen er weer jaren tegenaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima werk en snel geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf wat snapt wat je wil en die netjes te werk gaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Schildersbedrijf Dietz levert kwaliteit, komt afspraken na en is oprecht bezig met het realiseren van het beste resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrouwbaar, zorgvuldig en vakkundig

Vakwerk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben zeer positieve ervaringen met Jeroen Dietz op enkele grote projecten. Ook zijn medewerkers leveren keurig werk. Hij geeft goede adviezen en levert een mooi eindresultaat

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jeroen Dietz is al jaren onze schilder en dat is omdat hij een echte vakman is. Het schilderwerk ziet er altijd strak uit en ook is het zo fijn, dat alles altijd netjes opgeruimd wordt. Ook de houtrotreparaties zijn zeer vakkundig uitgevoerd! Wij kunnen ons geen betere schilder wensen!

De Reaumurstraat 6

2562 TX Den Haag

06-24220611

Over Schildersbedrijf Dietz

Schildersbedrijf Dietz is een erkend Schilder en totaal onderhoudsbedrijf dat een compleet dienstenpakket aanbiedt op het gebied van glas, schilderwerk, bijkomende timmerwerkzaamheden en houtrotrenovatie. Het gemak van onze klanten staat hierbij altijd voorop. Daarom worden in ons bedrijf diverse specialismen gecombineerd ingezet. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor perfect uitgevoerd onderhoudsschilderwerk, wij zijn tevens gespecialiseerd in verschillende afwerkingstechnieken voor wanden en plafonds. Ons bedrijf is bovendien uitstekend thuis in houtrenovatie en spuittechnieken. Ook leveren en monteren wij in samenwerking met onze vertrouwde leveranciers, fabrikanten en partners alle mogelijke glas en houtproducten. En wilt u een keer iets heel speciaals? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres: in de wijde omtrek staat ons bedrijf bekend om de zeer fraaie staaltjes van decoratie- & imitatieschilderwerk. Schildersbedrijf Dietz realiseert opdrachten voor gemeenten, bedrijven, stichtingen, instellingen, woningcorporaties en particulieren. Alle werkzaamheden worden met zorg en kennis uitgevoerd door Jeroen Dietz met hart voor het vak, die garant staat voor het leveren van service en kwaliteit. Vóórdat we bij u aan de slag gaan, maken we tijdens een oriëntatiegesprek eerst een uitgebreide inventarisatie van uw wensen. Op basis hiervan krijgt u van ons een deskundig advies, bijvoorbeeld over het meest geschikte verfsysteem en over de toepassing van kleuren. Ook ontvangt u in dit stadium een vrijblijvende prijsopgave. Ons motto: u kunt altijd rekenen op een goed product voor een prima prijs. Schildersbedrijf Dietz staat borg voor kwaliteit en perfectie!

Over Betere Schilder

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder