4 sterren: goede service, goed behandeld
Het was ons een genoegen om met dit bedrijf in zee te gaan. We zijn ontzettend tevreden.
17 March 2016
Review overzicht
17 March 2016
H.C.W.
Alkmaar
Super professionale, klantvriendelijk en aardig
1 February 2016
Ilana
Alkmaar
goede afspraken, ook nagekomen en een prima advies over de kleurstelling plafond / wanden toppie.
18 January 2016
Cees
Mijdrecht
23 October 2015
Michael
Alkmaar
Prachtig werk afgeleverd, een echte vakman. We zijn super blij met het resultaat.
21 October 2015
Petra
5 October 2015
I
Alkmaar
Gewoon een vakman die ook nog eens prettig in de omgang is. Absolute aanrader!
16 September 2015
Sevgi
Alkmaar
Vriendelijk. Snelle reactie. Uitgebreide offerte. Scherpe prijs. En zeer nette werkwijze en prachtig resultaat. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.
10 August 2015
Martin
Nieuwe Niedorp
Mijn man en ik waren beiden de hele week weg. We konden nauwelijks merken dat de schilder zo nu en dan in huis was geweest. Het schilderwerk ziet er prima uit. Kortom: een betrouwbare, vakkundige schilder.
15 July 2015
Mieke
Heerhugowaard
Door zorgvuldig opnemen en vragen te stellen tijdens het offertestadium heeft hij vertrouwen gewonnen en dat meer dan waar gemaakt. Harde werker, no nonsense, schone werker, plezierig om in de buurt te hebben.
6 July 2015
Remko
Alkmaar
Meneer was prettig en ontspannen in de omgang, er was goede communicatie over de werkzaamheden en er is snel gewerkt.
5 June 2015
Ellen
HEERHUGOWAARD
22 May 2015
Frans
Eindhoven
Zeer positief .wij wensen u succes en hartelijk dank voor het geleverde werk.
21 May 2015
Margreet
Alkmaar
Heel goed bedrijf. Keurige werker. Ons huis heeft er nog nooit zo mooi uit gezien qua schilderwerk!
14 April 2015
Lies