Fijn en vakkundig bedrijf. Duidelijke communicatie. Gewilde schilder.
Vakmanschap in alles waarneembaar. Uitstekende professionals. Blij dat we gekozen hebben voor Roseboom.
Goede kwaliteit door vriendelijke medewerkers
Zeer vakkundig personeel. Betrouwbaar. Netjes. Zie de beoordeling, DIKKE NEGEN!!!
Betrouwbaar, vakkundig en kindvriendelijk 😊 Ze denken mee over slaaptijden en wat wanneer wel of juist niet te doen. Top!
Prima bedrijf, Komen afpraken na.
top!
Uiterst vakkundige schilder die zijn vak verstaat. Tevens de afspraken nakomt en alles netjes achterlaat.
Wij hebben het als een erg prettig bedrijf ervaren, goed contact, duidelijke afspraken en veel overleg met ons wat het prettig maakte. Het is keurig afgewerkt, en bij vragen of evt dingen die niet netjes waren werd gelijk actie ondernomen.
Prima bedrijf!
Prima bevallen, mede op basis eindresultaat.
Zeer nette, professionele en sympathieke eigenaar en schilders
Schilder heeft zeer netjes gewerkt.
Prijs-kwaliteits verhouding: heb het niet vergeleken. Maar persoonlijk denk ik dat qua uren de prijs te hoog is berekend
Zeer tevreden over het resultaat. Prima schildersbedrijf.
Prima ervaring. Snel en vakkundig klus geklaard. Nette afwerking.Klantvriendelijk.
Snel, vakkundig, accuraat
Fantastisch goede schilder die z'n werk tot perfectie uitvoert..
Mario hartelijk dank voor deze geweldige beoordeling en ik heb het graag gedaan deze mooie klus
Het is goed verlopen en we zijn tevreden met het resultaat. Over de vakkundigheid kan ik nu weinig zeggen, lijkt wel in orde maar kan denk ik na pakweg 5 jaar zeggen of het goed gedaan was.
Fijne mensen om mee te werken, open en eerlijk , werken netjes en serieus.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder