Prettige samenwerking. De schilders werken netjes en zijn vriendelijk. Wat ik zeer prettig vind is dat aandachtspuntjes direct en zonder discussie opgelost worden. Er is prima werk geleverd, niet gedacht dat onze 69 jaar oude deuren zo strak zouden worden!
Goed bedrijf
Fijne mensen om mee te werken, goed werk geleverd. Afspraken stipt nagekomen
Super tevreden! Erg netjes gewerkt, goede prijs. Volgende keer weer!
Professioneel schildersbedrijf met kennis van zaken. Goed advies en flexibel in alle opzichten.
alle lof; leuk en professioneel team
ze hebben hard en professioneel gewerk
Kremers is een top bedrijf met zeer deskundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn
Plezierig!!
Vakbekwame,super nette,vriendelijke schlders.
Kremers levert vakwerk staat absoluut garant voor het afgeleverde werk. Snelle en doeltreffende probleemoplossing. Daar waar nodig worden de werknemers op het juiste moment gecoacht.
Kremers Schilderwerken werkt netjes, volgens afspraak en uitermate klantvriendelijk. Ook de offerte was zorgvuldig en volledig transparant opgesteld en daarmee ook de factuur.
Zaten erg omhoog met de korte termijn van uitvoering. Schildersbedrijf Kremers, dacht goed met ons mee en kwam ons uit de brand helpen door binnen enkele dagen al bij ons te kunnen komen om plafond te spuiten. Vriendelijke zeer bekwame vakmannen. Zeer aan te raden voor uw klussen.
Kleine, tweedaagse klus. Naar volle tevredenheid gedaan. Zou vervolgd kunnen worden door volledige schilderbuurt buiten, volgend jaar.
Betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en netheid staan hoog in het vaandel van Kremers Schilderwerken.
Snel advies en offerte. Door drukte liet het inplannen even op zich wachten. Na contact zijn we snel tot inplanning gekomen en heeft Kremers Schilderwerken snel en vakkundig goed werk afgeleverd. Ook goed meegedacht met een aantal uitdagingen en geholpen om tot een goed contact te komen voor extra werk (mede ook door hen geregeld). Zeker postief over het resultaat.
Een correcte en leuke ervaring.
Heel professioneel, goed met ons nadenken en juiste oplossingen vinden, op tijd.
Goede communicatie,personeel komt vriendelijk en vertrouwd over
Goede advisering uitvoering zeer vakkundig en professioneel. Mensen zijn plezierig, flexibel en service-gericht. Enige minpuntje: we moesten lang wachten (zonder tussentijds bericht) op een datum na akkoord offerte. Uiteindelijk meer dan tevreden.
Zeer betrouwbaar bedrijf. Ik ging met gezin 6 weken naar Thailand en firma Kremers(kreeg sleutel) aan het werk in mijn huis. Na terugkeer keurig geleverd werk met kwaliteit. Voor iedereen aanrader als u vertrouwen en kwaliteit zoekt.
Iras 9
5591 SE Heeze
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder