Denkt mee. Gaat voor kwaliteit en levert vakwerk.
Het duurde in totaal wel lang, maar dat kwam omdat het vier huizen waren. Verder zijn we heel tevreden.
Het schilderwerk is heel netjes aangebracht. Oude kit werd als eerste verwijderd en vervangen. Zeer glad resultaat en zeer tevreden.
Dankjewel Fam. Veloo, Prettige samenwerking en vertrouwen. Mooi project in Spijkenisse waar we 4 woningen mochten voorzien van buitenschilderwerk. Mvg Martin Admiraal.
Martin luistert naar de wensen die wij hebben en gaat daarmee aan de slag. Hij overlegd wat nodig is om het beste resultaat te krijgen. Wij zijn enorm blij met het behaalde resultaat, de kamer ziet er schitterend uit.
Hij heeft voor mij een kapot raam vervangen omdat een niet nader te noemen bedrijf niets meer van zich liet horen. Admiraal heeft dit opgepakt en heel netjes en professioneel opgelost.
Martin levert goed werk, hij is betrouwbaar.
Wij wilden binnen een kleur en dachten aan blauw. Dit werd een hele kolom zeg maar ( 3 muren) en door het goede advies van Martin mbv een kleurenwaaier kregen alle andere muren ook een mooie bijpassende kleur. Wat een verschil.
Wij hadden een buitendeur die er heel slecht aan toe was. Deze is vakkundig door Martin geverfd. De serre stond ook gepland voor later in het jaar, maar nu hij er toch was heeft hij gelijk al het verfwerk buiten incl. de serre en een nieuwe goot dik in de lak gezet. Intens blij mee
De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en fijn was het overleg en de uitleg over de aanpak van de zaken vooraf en tussendoor.
Vakbekwame, professionele schilder, levert goed werk af en komt afspraken na.
Netjes werkt Afspraken nakomt
Martin heeft veel vakkennis. Komt z'n afspraken na en levert z'n werk keurig af.
Kwalitatief zeer goede schilder, zodat je weet dat alles echt goed gedaan is, en niet alleen voor het zicht
Prettig contact. Deskundig en eerlijk advies waarbij het belang van de klant centraal staat. Goede begeleiding ook in de contacten op afstand. Een mooi resultaat en zeer tevreden ouders die hier dagelijks van genieten
Goede schilder Werkt precies en komt op tijd
Uitstekende kwaliteit. Prettig in de omgang. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.
Vakman. Doet het zoals het hoort. Klantvriendelijk. Echt de betere schilder. Zeer tevreden.
Zeer tevreden over het geleverde schilderwerk. Deze schilder heeft passie voor zijn vak en ook veel vakkennis. Ik kan hem zeker aanbevelen. Deze keer betrof het schilderwerk binnenhuis. Volgend voorjaar is de buitenkant aan de beurt. Ook die klus hebben wij weer aan hem toevertrouwd.
Hele goede schilder. Prettig in de omgang. Neemt de tijd om het goed te doen. Niet goedkoop maar zeker kwaliteit. Binnenboel gedaan en zeer tevreden. Afspraak gemaakt voor ook de buitenboel.
Dit keer was er sprake van werkzaamheden binnen en ik heb daar best wel tegenop gezien. Achteraf gezien is dit helemaal niet nodig geweest. Martin werkt heel netjes en zorgvuldig. Ik heb weinig opruimwerk gehad toen de klus klaar was. En belangrijker dan dat geniet ik van het supermooie resultaat van zijn schilderwerk; het is helemaal naar wens.
Professioneel advies en prima vakwerk. Goede prijs- kwaliteitverhouding.
Een duidelijke offerte, goede adviezen en hoge kwaliteit.
Goede en vriendelijke schilder die mooi werk afleverd.
Molenweg 41
3255AP Oude-tonge
Admiraal Schilderwerken, uw schilder voor gespecialiseerd onderhoud en renovatie aan monumentale panden met name in particulier bezit. Tevens leveren en plaatsen en afwerken van monumentale beglazing. Kijk ook eens op onze website voor ons totaal aanbod. Ook te vinden op Facebook. mvg, Martin Admiraal. Admiraal Schilderwerken. Tel: 0187-663039 / 0620800743. e-mail: [email protected] website: www.admiraalschilderwerken.nl https://www.facebook.com/admiraalschilderwerken/
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder