Fa jansen mag trots zijn op zijn personeel we zijn uitermate tevreden en zullen fa Jansen zeker aan bevelen.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling
Jeroen Jansen heeft nu al voor de derde keer bij ons geschilderd. Wij zijn zeer erg tevreden over het werk wat hij levert. En ook de schilders Rowan en Sven werken op de fijne professionele en persoonlijke manier van Jeroen!!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling
Jeroen, fa Jansen, is een goede vakman, doet wat hij belooft, is flexibel in zijn werktijden, denkt met de klant mee en de prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Dat hij daarnaast ook nog een bijzonder aardige vent is is mooi meegenomen en maakt het werken met hem heel plezierig.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling
Dank je wel Geert en Marie José
De medewerker van Jeroen, Rowan, die bij ons, zowel binnen als buiten alles heeft afgewerkt is vriendelijk, netjes en alles wat je hoopt van een jongeman van 22 jaar. Ook een 2e assistent werkte perfect mee. Gewoon enkele gezellige dagen, waarin hard maar met vakmanschap werd gewerkt. Jeroen Jansen mag bij alle buren komen schilderen. Waarlijk vakmanschap
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Henk mvg jeroen
zijn betrouwbaar , vriendelijk , netjes en komen uit mijn woonplaats dus lekker dichtbij .
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Anky mvg jeroen
Zeer goed bedrijf zeer correct Bied dit bedrijf altijd aan bij familie en kennissen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Gerard mvg jeroen
Meerdere keren geschilderd. Goede ervaringen
Wij zijn zeer tevreden.
Zowel de stukadoors als ook de schilderwerkzaamheden zijn netjes, professioneel en naar verwachting uitgevoerd. Een en ander heeft tot een prima eindresultaat geleid. Jansen Schilderwerken kan ik bij iedereen aanbevelen.
Het is een goed bedrijf met nette jongens die vakmanschap laten zien. Ik kocht een huis wat van boven naar beneden geel geverfd was, nu heb ik een mooi wit, fris huis wat strak in de lak zit! Fijn!
Prima bedrijf, betrouwbaar, goede service, aardige mensen. Aanrader !!
Wederom vakwerk.
Hartstikke bedankt voor de mooie beoordeling
Een schildert die niet alleen zijn werk verstaat, maar ook communiceert in wat hij doet. Keurig werk afgeleverd en komt afspraken na. Kortom, wij zijn tevreden.
Orde, netheid kan beter, verwijderde kitresten e.d. lagen na de werkzaamheden nog op diverse plaatsen.
uitstekende service. Nadat door een fikse hagelbui het schilderwerk van 5 dagen oud beschadigd was is dit door Jansen gratis opnieuw geschuurd en geschilderd
Professioneel schildersbedrijf met deskundige en prettige medewerkers. Komen afspraken altijd na en bij vragen/problemen komt er snel reactie. Dhr Jansen is zeer regelmatig op het werk aanwezig om zaken af te stemmen en het schilderwerk te controleren. Uitstekend bedrijf.
Ik kan nog niet echt een oordeel geven omdat de werkzaamheden nog niet zijn uitgevoerd.
de heer Jansen heeft ons goed bij gestaan in een zware periode.
Hij schildert al jaren bij mij en hij doet het altijd netjes, komt zijn afspraken na en is duidelijk in wat hij doet of niet doet. Hij geeft desgewenst advies en maakt attent op verborgen dingen
DE rapportcijfers geven een goed beeld van de ervaringen met Jeroen Jansen Schilderwerken
ik kan nog niet alles invullen omdat het werk nog niet is uitgevoerd.
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder