Erg tevreden over de schilders van Jansen, Er is netjes gewerkt en goed werk afgeleverd. De schilders waren ook erg prettig in de omgang.
De kennis van de schouwer roept vraagtekens op en de planning was wat rommelig, maar de uitvoering van de herstelwerkzaamheden was perfect.
Zeer vriendelijk en bekwaam personeel, bovendien goed overleg gehad over de werkperiode
Jeroen jansen Schilderwerken is voor onze VvE de perfecte partner gebleken die meedenkt met het MJOP, met praktische adviezen komt en snel in kan springen op onverwachte zaken en veranderingen. Communicatief een zeer prettige partij die benaderbaar en met een flexibel insteek. Uiterst vakkundig in uitvoering, communicatie en afhandeling. En met een team van ervaren schilders die zeer betrouwbaar en punctueel zijn. Een absolute aanbeveling. VvE Titus Brandsma, Oss
Jansen heeft al het buitenwerk van ons appartementencomplex verzorgd. Professioneel en een goede communicatie. Ze denmken echt m,et je mee en voor ons een echte aanrader. Iedereen is er blij mee !!
Alle werkzaamheden werden op een heel prettige manier volgens planning uitgevoerd
zeer tevreden over het afgeleverd werk
Vakkundig personeel
Dankzij de donatie van Jans Schilderwerken hebben wij hier zeer blije bewoners die elke dag genieten van het prachtige professionele schilderwerk die de medewerkers van Jans Schilderwerken hebben afgeleverd! Dank!!!
Prima werk door prettig en vriendelijk personeel.
Buitenschilderwerk afgeleverd op professionele manier, meedenken, goede adviezen geven en secuur werk hebben geresulteerd in een tevreden klant.
Vakwerk en betrouwbaar
Alle toezeggingen zijn waargemaakt. Na een offerte binnen de afgesproken tijd is het schilderwerk op het afgesproken moment en binnen de afgesproken tijd en budget uitgevoerd. Onze schilder, André, was deskundig, vriendelijk, betrouwbaar en goed.
vakkundig, vriendelijk, goed contact en ook de afspraken
Vakkundig volgens afspraak , glas snel geleverd en geplaatst
Prima Glas gezet volgens afspraak
De kwaliteit van de werkzaamheden en de communicatie richting de klant zijn zeer goed. Kort samengevat, een zeer fijne ervaring.
Snelle reactie op de mail. Afspraken goed nagekomen, vriendelijke mensen die ook nog goed advies gaven voor het project. Netjes gewerkt ziet er weer keurig uit.
Geen enkele negatieve ervaring
In december 2019 kozijnen binnen van bruin naar hoogglans wit laten schilderen. Gewoon mooi en strak gedaan! Nu buitenwerk laten schilderen, o.a. dakkapellen, openslaande deuren en voordeur. Ziet er prima uit! Afspraken worden nagekomen en goede kwaliteit / prijsverhouding!
Jansen is de gemaakte afspraken goed nagekomen
Ik ben zeer tevreden over de aanpak en het resultaat van het geleverde schilderwerk. Een goed gesprek vooraf met een passend advies, waardoor het resultaat heel mooi is geworden. Zowel de muren binnen als de kozijnen buiten.
We hebben Jansen Schilderwerken gevraagd om ons nieuwe huis te schilderen. Door de grote oppervlakte was dit een flinke klus, maar daar heeft Jansen Schilderwerken zijn hand niet voor omgedraaid. Jeroen heeft een zeer volledige offerte uitgebracht en gaf daarbij ook goede adviezen. We hadden meteen vertrouwen in de klus. André en Koen hebben bij ons geschilderd en het was prettig en gezellig hen over de vloer te hebben. Super aardige mannen die geweldig werk afleveren. Voor al het komende schilderwerk zullen we zonder twijfel weer hier aankloppen!
Ik ben zeer te spreken over het geleverde spuitwerk in mijn nieuwbouwwoning.
Ons (witte) huis is van top tot teen, ook de muren, geschilderd door Jansen Schilders met een geweldig resultaat. Naast het schilderwerk zijn ook houten panelen vervangen door kunststof Keralit, heel netjes verwerkt en ook hier een mooi resultaat. Kortom: uitmuntende kwaliteit tegen een goede prijs. Wij zijn meer dan tevreden. Kernwoorden: professioneel, vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit, prima service, afspraken nakomen, goede en tijdige communicatie en flexibiliteit. Zeer veel dank aan Jeroen, Koen, Koen, Sven en Jorn! Ook voor de fijne samenwerking!
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder