Goede schilder Zelfde in de toekomst Perfecte combinatie Buwie-Voskamp
Duidelijke offerte. Komt afspraken na. Vlotte installatie en goede afwerking
Heldere offerte en fijne gemotiveerde werknemers.
Alles wat afgesproken is men nagekomen
Super tevreden en netjes gewerkt!
Goede kwaliteit, goede service, prettige medewerkers.
de medewerker werkt nauwkeurig en snel. Hij houdt zich aan de werktijden en rusttijden
Nette en betrouwbare schilder gehad die je gerust alleen kunt laten. Keek de boel goed na. Dus niet een kwastje verf er over en klaar is Kees. En ruimde elke dag de boel netjes op.
Professioneel, klantvriendelijk, keurig en oplossingsgericht werkend team!
Netjes gewerkt en meegedacht Verkeerde kleur verf direct opgelost Goede ervaring
We hadden het volste vertrouwen na het schilderwerk aan ons nieuwe pand. Derhalve weer gekozen voor Buwie.
Prima werk en goede prijs.
Goed. Na een week nog vergeten delen ontdekt, worden binnenkort verholpen. Tip; Zolderraam in de punt/ nok als service schoon opleveren, hier kan men vaak zelf niet bij/ geen matrieel. Jullie hebben de ladder er voor. Zou heel prettig zijn.
Zeer tevreden. Goed schilderwerk afgeleverd. N.a.v. advies/overleg een duidelijke offerte. Schilder goede vakman.
goed werk geleverd, correcte schilder.
Wij zijn heel erg tevreden jullie leveren goed werk prettige werklui om aan het werk te zien als iemand een schildersbedrijf zoekt bevelen wij jullie zeker aan. En van ons horen jullie zeker nog een keer wat. Groetjes annie en anton raamsman
Overzichtelijke en daardoor duidelijke offerte. Goed werk geleverd v.w.b.: Schoonmaak/schilderwerk.
Correct en netjes gewerkt ! Ladders steiger etc gelijk weer afgevoerd ! Geen enkele overlast !
Schildersklus betrof onderhoud buitenkant huis. Netjes en proffessioneel gewerkt. De Sigma-lak is klasse. Ben er erg tevreden over.
Goede ervaring
Prima verlopen!
Degelijk bedrijf, dat vakkundig te werk gaat en afspraken nakomt!
Plezierig en volgens afspraak goed werk geleverd.
niets aan op te merken
Goed te spreken over het geleverde werk.
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder