Prijs opgave concurrerend en tijdsvak van uitvoering bij kosten opgaaf aangeven en bij opdracht overeenkomstig uitgevoerd. Het werk is deskundig en vlot uitgevoerd
De schilder is duidelijk een vakman van het zuiverste water. Hij werkt nauwgezet en volgens schema. Hoeft geen ruiten af te plakken, want dankzij een vaste hand en prima verf is het met één keer strijken klaar. Een punt ter aanbeveling: op woensdag kwam de schilder niet, maar daar kwam ik pas achter toen ik belde waar hij bleef. Tip: als de schilder door wat voor omstandigheden niet komt of kan komen, graag de klant bellen en dat doorgeven.
Vakmensen. Je kunt goede afspraken maken en alles bespreken. Ze geven duidelijk aan wanneer ze komen. Net werk geleverd.
Er is gewerkt volgens afspraak, en ook uitgevoerd. Reparatieafspraken zijn In goed overleg opgelost en afgehandeld.
Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Hedwig is zowel kundig als gezellig om mee te werken. Werkt alles precies af en schilderde zelfs onze brievenbus omdat die afstak bij het nieuwe schilderwerk. (zat wat roest op). Wij zijn zeer tevreden.
Prettige mensen en gewerkt zoals afgesproken. Strak werk en beste kwaliteit.
Keurig werk geleverd door een vakkundige vakman Hedwig. Hij was heel prettig in de omgang.
schilders prettig in de omgang; begrepen ook dat onze bewoners een neutrale benadering nodig hebben, fijne communicatie
Buwie Glas & Schilderwerken heeft ons nieuwbouwhuis in Raalte uitstekend geschilderd. Zowel al het schilderwerk binnen als de gehele buitenzijde wit schilderen incl. garage is uitstekend verricht. Prima kwaliteit van werk, duidelijke afspraken die goed worden nagekomen en daarbij prettige communicatie. Faire prijsstelling. Wij zijn meer dan tevreden en wat ons betreft een aan te raden bedrijf.
schilder Vetmaat heeft zijn best gedaan.
De schilder heeft keurig gewerkt, alles opgeruimd, behalve degene die de raamlatjes vernieuwde die liet zijn achtergebleven kit liggen. De timmerman heeft ook keurig werk geleverd ook hij liet geen rommel liggen. Ik ben zeer tevreden.
Netjes geschilderd, vlot gewerkt en prettig in de omgang.
Aanrader als het gaat om schilderen en vervangen van glas. Werken nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Blij met het resultaat!
Hoge kwaliteit en vakmanschap
Het gehele buiten schilderwerk volgens afspraak uitgevoerd door ervaren schilders.
Over schilderwerk wel tevreden , maar hadden een na controle met iemand anders dan de schilder verwacht.
Ervaren en aardige schilder, meedenker en meehelper!
Zeer goed contact met Peter. Vakkundige schilder aan het werk gehad weten waar ze mee bezig zijn.
Vlot en betrouwbaar.Werkt netjes.
Geen opmerkingen, gewoon goed, denken ook mee.
Buwie is een bedrijf waar het persoonlijk contact met de klant voorop staat, waar afspraken worden nagekomen en kwaliteit wordt geleverd. Een betrouwbaar bedrijf dat vakwerk levert.
Het gemak waarmee de afspraken gemaakt worden is perfect, zelfs extra werk geen probleem. De kwaliteit en netheid van werken is top en ook nog voor een keurige prijs
Betrouwbaar, klantvriendelijk en doen wat ze beloven.
Ervaren schilder, werkt netjes en is zeer correct!
Werk is correct uitgevoerd volgens afspraak. Prettig contact.
Zompstraat 37
8102 HX Raalte
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder