Vertrouwen en duidelijkheid
is gewoon goed
Kwame well gunstig uit de website invullen ging makkelijk
Afgelopen jaren er vaak geweest met familie overlijdens en x op x had ik zoiets van kijk zo wil het het ook
Via kennissen
Ik ben tevreden klant alles was sneller afhandelen via : mail
Omdat deze mij het meest aansprak
vanwege dat ik goede ervaring met u hebt begrafenis moeder en vader
bekend bij familie en over jullie service.
Goed geregeld en duidelijk
geen idee.Wat wel vervelend was, dat er na afmelding toch een maandelijks termijn afgeschreven zou worden.
Beste klant, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat, ondanks uw opzegging, er toch nog een incasso van de premie heeft plaatsgevonden. Helaas hebben het moment van incasseren en uw opzegging elkaar gekruist. Uw polis is per ingangsdatum beëindigd. Normaal gesproken storten wij de reeds betaalde premie terug, maar wij zien dat u de premie zelf al heeft laten terugboeken. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Omdat mijn man er ook bij verzekerd is.
Omdat mijn vriendin dat ook had
Goed totaal pakket kunnen kiezen. Prijs/kwaliteit was ook goed.
Een vriendelijke goede uitvaart instantie
Is goed
stink bedrijf dat de boel oplicht
Beste klant, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Het spijt ons dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. U heeft van ons Klant Contact Center uitleg gekregen over de ontstane situatie. Mocht u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u dan naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Goede ervaringen bij familie
Kwam online met het duidelijkste aanbod.
ik zou graag een bevesteging via een polis willen krijgen
Beste klant, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 28 januari digitaal verstuurd. Vervelend om te horen dat u de polis niet heeft ontvangen. Wij zien dat u hierover vandaag contact heeft gehad met ons Klant Contact Center en zij hebben uw polis ook nog per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
omdat ik helemaal tevreden ben over het totaalplaatje
Familie kennissen
Is een goede uitvaartverzekering
Positieve verhalen
Gemak en niet te veel vragen
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.