Ben sinds kort bij Mountain en de stap naar Julie ging zeer voorspoedig
Ok
Het afsluiten van de verzekering ging heel makkelijk, de site is erg overzichtelijk en duidelijk! Ik vind het ook echt een top service dat jullie al een mijn monuta account aanmaken waar ik het wachtwoord zelf van kan aanpassen, en dat dit duidelijk in de bevestigings mail vermeld staat! Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren!
Ik heb mij aangemeld via de website, ik heb totaal geen reactie gekregen of een polis ontvangen maar het geld is wel al afgeschreven! Beetje jammer..
Beste Mieke, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 7 september 2015 digitaal verstuurd. U geeft aan dat u de polis nog niet heeft ontvangen. We hebben daarom de polis vandaag ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
geen
Alles tot nu toe prima geregeld. Lekker vlot
top
Heb nog niet veel ervaring met Monuta. (Gelukkig) Maar het was makkelijk en duidelijk om de verzekering af te sluiten, en de begrafenissen, en crematie's die ik meegemaakt heb van jullie waren allemaal keurig en met veel respect geregeld. In dit geval praat ik over Terneuzen.
Tot nu toe geen reaktie gekregen over mijn aanvraag die in behandeling is.
Heb er nog geen ervaring mee we hebben de verzekering nog niet hoeven te gebruiken..
Prettige, overzichtelijke website, duidelijk overzicht van de verzekeringen en goede polis dekking voor de betaalde prijs.
Heb me twee weken aangemeld maar nog steeds niks gehoor
Beste Patricia, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 8 augustus 2015 digitaal verstuurd. U geeft aan dat u de polis nog niet heeft ontvangen. We hebben daarom de polis vandaag ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Via de website was het eenvoudig om de verzekering af te sluiten. Verdere ervaringen heb ik niet met Monuta.
Prima verzekering
Heb ik niet
Makkelijk en snel geregeld.
Since the moment I submitted my request, I never received any letter form you in my address, nor an e-mail to confirm that it was successful. I could only see that you already took money form my bank account. Hereby I would like to receive the contract to my home address.
Dear Silvia, Thank you for participating in our customer care research. We regret you did not receive our confirmation yet. We will send your contract today. For further information please contact our customer service. 0800-022 22 92. Open from Monday to Friday from 08:00 - 21:00 hrs. Yours sincerely, Monuta Customer care department
zeer tevreden met het aanvragen en snel met de polis.
Er is veel informative te vinden op de site en dat is erg belangrijk als je je aan het orienteren bent.
Na het afsluiten van mijn begrafenisverzekering had ik een probleem met het inloggen in mijn monuta. Nadat ik dit via de website heb gemeld heeft een medewerker mij gebeld. De medewerker heeft duidelijk uitleg gegeven wat ik moest doen. Ik ben zeer vriendelijk en correct te woord gestaan!
Vraag 5 en 6 dat zou ik niet weten heb nooit contact met jullie gehad. Voor de rest vind ik het prima.
niemand gesproken, dus geen ervaring
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.