Tot nu toe prima
Wat ik jammer vnd is dat er gemeld wordt bij afsluiten dat je binnen een termijn je polis toegestuurd krijgt. Dat is geen waar geen polis ontvangen.
Beste Peter, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 27 oktober 2015 digitaal verstuurd. U geeft aan dat u de polis nog niet heeft ontvangen. We hebben daarom de polis vandaag ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Ik heb mij net aangemeld voor Monuta dus ik heb nog geen goed oordeel over Monuta.
Ik heb tot nu geen ervaring!
Snelle reactie!
heb net een polis afgesloten mijn vader zat ook bij jullie
verzkering is heel makkelijk af te sluiten, staat genoeg info op de site
Ik zit hier pas bij en weet uit ervaring dat het goed is
Nadat het digitaal mis was gegaan en na een telefoontje heb ik de volgende dag keurig de polis per post binnen gekregen.
Geen
Goed! Afsluiten ging goed en snel! En tevens een betaalbare polis!
Ik heb nog niet veel ervaring met monuta, dus ik weet niet goed hoe ik moet beoordelen. Wat ik tot nu toe heb meegemaakt met Monuta, is wel goed.
nvt
Ik vraag mij wel af als mijn uit Indonesië afkomstige vrouw mogelijk op vakantie daar overlijdt en begraven wordt u met de "begrafeniskosten"-deel doet. Ik neem aan dat u ook daarover dan een bedrag naast het vaste geldbedrag overmaakt. M.vr.gr., Hans Maagendans
Beste Hans, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Naar aanleiding van uw reactie is er vandaag telefonisch contact geweest met u om uw vraag te beantwoorden. Wanneer u na deze uitleg nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Enkel afgesloten. Verder weinig ervaring
Nog niet
Ik kan nog niet echt een oordeel geven, ben nog bezig met het doornemen van uw website. Heb wel een verzekering afgesloten maar moest mij inderdaad heel erg verdiepen in de aangeboden opties. De vraag of ik Monuta zou aanbevelen kan ik nog niet beantwoorden. Er zijn alleen 2 opties, dus ik laat op Ja staan.
Blij dat we nu goed verzekerd zijn.Alles is heel goed verlopen.
Ben net aangesloten bij monuta nog geen ervaring meevia Via de website lid geworden
Ben nog niet zo lid maar tot nu toe alles prima
nog weinig ervaring maar tot nu toe bevalt het goed , allen lastig om je eigen eisenpakket samen te stellen.
Ik heb amper ervaring, omdat ik net een verzekering heb afgesloten.
erg plezierig om met jullie samen te werken! Duidelijk en recht door zee.. precies wat we juist in deze tijd nodig zijn
Ik heb nog weinig ervaring dan alleen 'n verzekering afgesloten maar het eerste contact was prima
Er mogen wel dingen informatie mag wel in groot lettertype zijn .wat ik zie maar 5 procent. Gr van corina mol
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.