ik vond het super gemakkelijk om deze verzekering af te sluiten. een overzichtelijke en duidelijke website. Een prettige bijkomstigheid is de aanpassing van de premie per jaar. Nu heb ik 35 jaar premie betaald en nooit een berichtje ontvangen over premie verhoging. Na 35 jaar betalen slechts 1800 euro bij overlijden. vandaar ook mijn overstap.
Super makkelijk en snel geregeld dankzij jullie site. Ik zou het wel fijn vinden dat jullie in het vervolg de 25ste van de maand willen incasseren. Zou u zo vriendelijk willen zijn dit aan mij te bevestigen? Hartelijke groet, lennart Boersma
Beste Lennart, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Om u te informeren over de incassodatum verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons Service Center Consumenten op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
geen, gelukkig
Positief.
Klant worden ging snel, eerste betaling ook reeds gedaan, maar nog geen (digitale) polis ontvangen.....
Beste Bart, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 17 december 2015 digitaal verstuurd. U geeft aan dat u de polis nog niet heeft ontvangen. We hebben daarom de polis vandaag ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Ik ben al jaren bij monuta
Mijn ervaring met Monuta is nog maar zo pril, ik kan hier nog geen echte mening over vormen. Maar de ervaring(en) die ik heb bij afscheidsplechtigheden, welke ik heb meegemaakt bij Monuta, dat geeft mij een goed gevoel.
N.v.t
zeer goed geholpen
geen
Ik vind dat ik goed geholpen ben en de service was goed. Wat ik wel vervelend vond, was dat ik van twee verschillende medewerkers een ander advies had gekregen. Dat was wel erg verwarrend.
Zeer vriendelijke mevrouw,een begrafenisverzekering afsluiten,is niet leuk,maar ja we gaan allemaal.
Snel Handig afsluiten met mooie kosten overzicht
Afsluiten gaat snel en is duidelijk. In de mail staat of ik tevreden ben over de dienstverlening. Als hiermee de website bedoeld wordt is mijn antwoord hierboven ok. Als daadwerkelijke dienstverlening wordt bedoeld dan heb ik daar geen oordeel over omdat alles via internet is gegaan. Ik hoop jullie daadwerkelijke dienstverlening nog flink wat jaren uit te stellen. Met vriendelijke groet, Ernst Lange
Fijne site, gemakkelijk de polis af te sluiten.
ben al vaker naar een overledene gaan kijken, en vind het zoals ze in de huizen die u tot beschikking heb, er verzorgd en netjes opgebaard liggen.
Netjes!
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.