zeer makkelijk goed en snel!!
Gemakkelijk een nieuwe polis af te sluiten.
Ik vond alles goed geregeld heb verder Niks op aante melden op de service van monuta
ik heb via mijn broer deze uitvaart verzekering genomen is ook niet zo heel duur. en het is een goed pakket. ik zou wel graag van mijn en van mijn vrouw de polis per post. willen hebben als dat mogelijk is. graag zie ik deze tegemoed met Vriendelijke Groet Ruud en Martha van den Bighelaar.
Beste Ruud, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. U geeft aan dat u graag de polis van u en uw vrouw ook per post wil ontvangen. Daarom hebben wij uw polis vandaag ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Het is het tijdperk van digitaal communiceren. Dat verliep dus nu ook zo.
Ik had via internet een polis afgesloten, maar iets verkeerds gedaan. 1 telefoontje naar Monuta en het werd door een aardige mevrouw direct opgelost
ik heb nogsteeds geen reactie op mijn email. ik ga nu bellen
Beste Max, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het heel vervelend dat u geen reactie op uw e-mail heeft gekregen, onze excuses hiervoor. U heeft inmiddels telefonisch contact met ons gehad om antwoord te krijgen op uw vragen. Wanneer u na dit gesprek nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Uitvaartverzekering voor mijn zoon afgesloten. Met een paar klikken was ik klaar. Alles duidelijk
Goed.
makkelijke afsluiting online, lage bedragen relatief.
Duidelijk, makkelijk af te sluiten.
heel goed
Alleen jammer dat ik na en telefonische, moeilijke vraag, 8 dagen moest wachten op antwoord. Gelukkig was het antwoord positief
Ik had een verzekering aan gevraagd voor mijn vrouw , en werd een week later teruggebeld midden etenstijd , oh sorry dan bel ik morgen wel terug !!!! NOU HIJ MOET NOG BELLEN !!!!
Beste Donald, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het heel vervelend dat wij ons niet aan onze afspraak hebben gehouden, onze excuses hiervoor. Naar aanleiding van uw reactie is er vandaag telefonisch contact met u geweest om de situatie met u te bespreken. Wanneer u na dit gesprek nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
uit ervaring vind ik dat monuta het altijd netjes en correct doet
beter kan niet
Erg duidelijk en goede uit leg.
Deze polis is afgesloten op 29 dec 2015, en tot nu toe heb ik nog niets gehoord. 'n zeer slechte zaak, valtme heel erg tegen
Beste Lia, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. U geeft aan dat u de polis nog niet heeft ontvangen. Zoals telefonisch met uw man is afgesproken wordt de polis vandaag nogmaals per post verstuurd. Op vrijdag 22 januari nemen wij contact op om te informeren of de polis is ontvangen. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Gewoon goed
Prima geregeld!
in een woord uitstekend!!!
makkelijk online af te sluiten, duidelijk
Prima geregeld
Het afsluiten van de polis ging eenvoudig en soepel. De voorwaarden en de te leveren producten waren duidelijk. Ervaring met Monuta is nu nog te kortdurend om daar een oordeel over te vellen. De reputatie van Monuta lijkt goed, maar wanneer reviews worden bekeken, blijken overal wel eens problemen voor te komen met de dienstverlening. Een hoge score in stadium zegt overigens nog weinig, hoewel ik voldoende vertrouwen heb dat het ook in de (naar ik hoop verre) toekomst goed zal komen.
Helemaal goed. Wat er aan communicatie ontbreekt, dat er geen bevestiging van de aanvraag is, tijdens de aanvraag en de polisvoorwaarden
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.