Zie hierboven. Prima ervaring. Duidelijk en snel en een goede dekking.
Alles was zeer duidelijk.
Zo door blijven gaan
HEEL GOED
Ik ben tevreden met de services van Monuta
snel en gemakkelijk
Heb tot nu toe nog niet echt veel ervaring met Monuta. Ben sinds 2 weken pas klant. Maar tot nu toe vind ik het prima!
De aanvraag werd snel en correct afgehandeld. Goede en duidelijke internet gegevens
Heel coulant en makkelijk voor een polis
Jammer dat je direct ná het afsluiten van de polis Niéts meer hoort of ziet.... Geen welkom of wat dan ook.... Alleen de polis.. Maar goed daar gaat het ook om denk ik dan maar....
Wat een vriendelijke heer hij luisterde naar mijn wensen en hij was correct en duidelijk met het advies van het product. Ga zo door mijn complimenten
Goed en eenvoudig af te sluiten.
Na het overlijden en regelen voor de uitvaart en verzorging van mijn moeder tot aan de crematie ben ik zeer tevreden over de professionaliteit en begeleiding die ik kreeg van Ellen Oostdam. Die vrouw is super en een prof in haar werk.
ik wilde graag mij
nog geen echte ervaring , is ben een nieuwe klant. Mijn eerste indruk is positief.
Heb het goed ervaren met de overlijden met mijn broer was perfect geregeld
u heeft de uitvaart van mijn vader in 2010 uitstekend verzorgd
Duidelijke site, met eerbied voor t onderwerp maar niet overdreven gevoelig. Had al goede ervaring in de familie, de site en afwikkeling van mijn aanmelding is in lijn daarmee.
Makkelijk geregeld en goed geïnformeerd
Ik heb de uitvaartverzekering gemakkelijk kunnen afsluiten. En de informatie waar ik naar op zoek was, was ook duidelijk te vinden.
Het was eenvoudig om een polis via internet af te sluiten
ik heb een goede ervaring voor zover dat mogelijk is.Ik heb nog niet zolang ervaring met monuta
Echt oordeel over hoe het verder verloopt is niet in te vullen, dat zal de tijd dan leren
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.