Ik heb niet zolang geleden een uitvaart verzekering afgesloten. Ik vindt zelf alles heel goed op de site aangeven mijn beoordeling is een 8.
Overzichtelijke website met makkelijke stappen om je uitvaartverzekering te regelen!
Overall toch wel een goede uitvaartverzekerings bedrijf
ik zou mijn polis thuis gestuurd krijgen maar heb nog steeds niks gehad t nettenjan hollanderstraat 7 5654dp eindhoven
Beste Toon, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 21 juni 2016 digitaal verstuurd. Wij vinden het vervelend dat u nog geen polis heeft ontvangen en hebben daarom de polis ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
prima en snel geregeld
vreselijk jammer en onbegrijpelijk waarom er alleen met een incasso betaald kan worden!! min punt!!
Ben tevreden.
tot zover geen klagen
Ik heb tot nu toe gelukkig monuta alleen nodig gehad om polis af te sluiten De manier waarop dit gedaan kan worden vind ik prima
Uitstekend al heb ik wel vragen over de dekking van de polis die ik heb afgesloten. Maar ga daar zeker contact over op nemen.
Heel goede ervaring
Snel en duidelijk.
dat je je uitvaart samen kan stellen(in mijn uitvaart) tot de catering aan toe, vind ik persoonlijk wel een beetje te ver gaan.dat zou meer iets zijn voor de uitvaart verzorger om dan te regelen op dat moment. reserveer daar dan bij mijn uitvaart een bedrag appart voor.
Alleen positief
Eenvoudig en duidelijk af te sluiten.
Tot nu toe goed
Gewoon goed
Overzichtelijke website, zeer gebruiksvriendelijk. Hoop er voorlopig alleen geen gebruik van te maken.
Zeer prettige website, duidelijke info en heb eigenlijk weinig vragen gehad bij het afsluiten van de verzekering. Alles is goed te vinden op de site.
Snel en duidelijke informatie gekregen en betaalbaar
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.