Nog niet veel ervaring met monuta, sinds 1 maand verzekerd bij monuta.
Positief
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website.
Voor mijn eigen polis nog geen ervaring, maar mijn ouders waren bij monuta verzekerd en alles is fantastisch afgehandeld en geregeld. Zo konden wij in het buitenland met alle gemakken hun beide begrafenissen regelen. Dat was een gerestellend gevoel in die verschrikkelijke periode. Vandaar dat ik zelf ook voor Monuta heb gekozen.
Geen
Snelle zicht in het product. Ik had zelf een foutje gemaakt in de naa en werd gelijk aangepast en binnen een week de polissen binnen/
gewoon goed
Ben overgestapt van een andere verzekering naar Monuta. De andere uitvaartverzekering die ik had Krijgt van mij een 3 Wat een wereld van verschil met de polis die ik nu bij Monuta heb. Nu heb ik rust omdat ik weet, als mij iets overkomt, mijn nabestaanden niet voor vervelende verassingen komen te staan. Ik zal Monuta zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
ervaring heb ik nog niet wel van horen en zeggen dat alles goed geregeld word
Verder nog geen ervaring met monuta alleen nog met het afsluiten van een polis
makkelijk af te sluiten via website
Goede en duidelijke informatie om tot een goede keuze te komen in mijn situatie. De aanvulling om persoonlijke wensen met uitvaart vast te leggen zijn fijn. Stemt tot nadenken en geeft een gerust gevoel t goed zelf te kunnen regelen.
de uitvaart van mijn man en moeder waren goed geregeld ik kon alles goed overleggen
Gelukkig nog niet nodig
Goed geregeld .
Ik zit er pas net 2 weken bij maar het is online zo makkelijk af te sluiten en je kan elk moment van de dag iets veranderen. Top
alles was klaar en duidelijk, verder geen negatieve beoordelingen Vriendelijke groet, Philippe
wij zouden het prettig vinden om op de 25e van de maand . te mogen betalen dat komt ons beter uit. alvast bedankt. veder zijn wij te verden.
Beste Willem-Frans, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat u de incasso op de 25e van de maand zou willen laten plaatsvinden. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij vandaag telefonisch contact met uw vrouw gehad. Wanneer er na dit gesprek nog vragen zijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Duidelijk en snelle reactie
Zowel mbt het oriënteren (op de website) als mbt het overleggen (telefonisch) ben ik zeer tevreden. Dat ik uiteindelijk besloten heb toch niet verder te gaan met een uitvaartverzekering bij uw organisatie is omdat ik in de bedenktijd een verzekering bij een andere organisatie net iets profijtelijker vond.
Dat ik heel vriendelijk ben geholpen en dat is heel wat waard tegenwoordig verliezen jullie dat aub niet uit het oog verder ben ik tevreden
Na zelf een verkeerde polis te hebben afgesloten via internet en de dag erna gelijk telefonisch contact te hebben gehad is dit verholpen naar een polis die wel voor ons in aanmerking komt. Wij vinden het alleen heel erg jammer dat na wederom telefonisch contact deze eerste polis wel afgeschreven word van de girorekening. Aangezien jullie dit niet meer terug konden draaien zei de mevrouw aan de telefoon hopende dat dit zo snel mogelijk word opgelost. Vriendelijk Groet Ingrid Ijpelaar
Beste Klant, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat er nog een incasso heeft plaatsgevonden voor de verzekering die u heeft laten beëindigen. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij vandaag telefonisch contact gehad. Wanneer er na dit gesprek nog vragen zijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Vooral je eigen uitvaart regelen is een groot pluspunt en nog makkelijk ook. En mocht er niemand in de omgeving je wensen kennen kun je ook iemand van Monuta machtigen die via de site je wensen dus WEL kent en uitvoert!
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.