Makkelijk af te sluiten polis online en snel een goed tewoord gestaan door de klantenservice
Heel makkelijk online te regelen, perfect
Ondanks dat mijn vader niet verzekerd was heeft liane smit van monuta deventer toch gezorgd dat we een mooie dienst hebben gehad. Heel fijn
Uitvaarten van kennissen en familieleden.
Snel en makkelijk af te sluiten binnen een paar minuten geregeld
een dikken 8
Moeders heeft n mooie uitvaard gehad !
HET IS ALLEMAAL MAKKELIJK EN EENVOUDIG TE BEGRIJPEN
Heel duidelijk omschreven allemaal en meerdere keuze (dekking) mogelijkheden. Alles online inzichtelijk top!
Mijn beoordeling baseert op de uitvaart van mijn moeder, welke perfekt verzorgd was.
Tot nu toe gaat alles prima, niks op aan te merken.
Informatie heel duidelijk
Aangemeld via internet, goed overzichtelijk en gemakkelijk in te vullen. wij vertellen iedereen hoe gemakkelijk t allemaal ging.
Heel snel geregeld maar kan ik me man ook aan melded voor een zelf de polis hij is 75 jaar
Beste Carla, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Helaas is het niet mogelijk een verzekering af te sluiten voor iemand van 75 jaar of ouder. Wel hebben wij het Uitvaartfonds. Hierin kunt u in één keer een bedrag storten, maar ook vaker. Meer informatie hierover kunt u vinden op https://www.monuta.nl/uitvaartverzekeringen/uitvaartfonds/. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Gewoon goed
Goede dekking voor lage maandpremie. Snel en gemakkelijk afsloten via de site!
Snel en duidelijk via de site afgesloten!
Snel en duidelijk.
Prima, overzichtelijke site om verzekering af te sluiten.
Ik heb nog weinig ervaring met Monuta maar voor nu is de start van een lopende polis goed.
jammer dat de polis niet thuis gestuurd word, ik heb namelijk geen printer
Beste Klant, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis en overige informatie per e-mail. U geeft aan de polis graag schriftelijk te willen ontvangen en daarom hebben wij de polis ook per post naar u verstuurd. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Via de website alles geregeld,ging goed en snel.Duidelijke uitleg over product.
Ik vind het fijn en gemak om me verzekering per website af te sluiten.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.