Nog maar kort aangemeld dus (gelukkig) nog geen ervaring
Vind de klantvriendelijkheid top
Vind alleen de data mbt automatische incasso,s onvriendelijk. Ik wil graag dat al mijn betalingen per het einde van de maand plaats vinden maar dat was met met Monuta moeilijk te bespreken.
gaat goed zo
Wiij hebben een hele goede ervaring met monuta
Ik heb nog geen verdere ervaring met monuta maar kwa afsluiting en dekking vind ik het een prima uitvaart verzekering
Ik heb geen ervaring
Vakkundig en snel geholpen.
Gelukkig alleen ervaring met afsluiten, nog niet in de praktijk. Dus eigenlijk nog ervaringsloos om de organisatie te beoordelen.
Meerdere malen problemen met inloggen om polis te kunnen checken en gegevens aan te passen. Systeem leek steeds vast te lopen. Daardoor ook even de onduidelijkheid of de polis daadwerkelijk juist is afgesloten.
Beste Margo, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat het niet duidelijk is of de polis is aangevraagd. In ons systeem staat dat op 28 augustus digitaal een polis naar u is verzonden en dat betekent dat het aanvragen van uw verzekering goed is verwerkt. Als u nog wijzigingen wilt doorgeven, maar het inloggen niet lukt dan kunt u mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Ik weet hoe Monuta werkt en dat alles goed is daar ik zelf binnen Monuta werkzaam heb mogen zijn.
een aantal jaren geleden hadden jullie de begrafenis van een tante geregeld, zo goed heb ik het bij de Dela nooit gezien. en qua prijs vergelijking en uitvoering ben ik blij dat ik kon overstappen.
Zeer gemakkelijk een polis af te sluiten.
Super te vreden
pas als de polis moet worden uitgevoerd en uitbetaald kan ik deze vraag beantwoorden!
Makkelijk online aan melDen. En een goede dekking. dat ik iemand niet wil aanbevelen is omdat ik vind dat dit iets is wat iedereen voor zich moet bedenken.
perfect en snel geregeld.
Duidelijke website informatie en eenvoudig online aanvraagformulier en zeer adequate acceptatie en afwikkeling.
Prima toch? Het zal zichzelf toch wel moeten bewijzen tijdens de uitvaart, die ik zelf niet bewust meemaak, dus....
Alles duidelijk
Na afsluiten werd gezegd dat de verzekering geldig was vanaf momnet van eerste premiebetaling, maar de premie werd met terugwerkende kra ht afgeschreven. Klopt niet!
Beste José, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij hebben vandaag telefonisch contact met u gehad. U geeft aan de informatie met betrekking tot de eerst premiebetaling niet duidelijk te vinden. De premie voor een nieuwe verzekering moet worden voldaan vanaf de ingangsdatum die op de polis vermeldt staat. De dekking van de verzekering gaat echter pas in zodra de eerste premiebetaling heeft plaatsgevonden. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op werkdagen tussen 08.00 en 21.00 uur op het gratis telefoonnummer 0800 - 022 22 92. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Beetje te vroeg voor een goed oordeel.
We hebben gelukkig nog niet zo veel met Monuta hoeven doen, maar de ervaringen tot op heden zijn positief.
duidelijk communicatie en een prima product tegen een acceptabele prijs
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.