duidelijke site, makkelijk af te sluiten verzekering
Het afsluiten van een verzekering bij Monuta was gemakkelijk. Het was voor mij erg prettig dat de website duidelijk en overzichtelijk is, ook de communicatie is helder, fijn!
wij zijn pas 1 maand lid dus nog niet zoveel kennis van monuta
Ik heb slechts 2 maanden een verzekering bij jullie. Daarnaast gaan mijn nabestaanden pas echt de dienstverlening ervaren.
...
Ik ben nog niet overleden dus weet nog niet hoe goed de polis dekt, maar gok dat t goed is allemaal :)
Duidelijke website
Geen
Ik ben nog maar kort lid dus kan er nog niet zo veel over zeggen. De eerste indruk is prima.
zeer goed
Ik had wat meer informatie verwacht na de verzekering afsluiten bij monuta
ervaringen zijn goed!
Na goed nadenken over wat je wilt is er veel mogelijk.
Nog geen ervaring
Gelukkig zelf nog niet nodig maar alsnog ik ga ben ik in de beste handen.
Complete verzekering met goede dekking Makkelijk af te sluiten
Zeer goed.
Kan pas t.z.t. bepaald worden. Lí'jkt wel ok ...
Goede ervaring
Wij hebben nog maar net onze verzekering afgesloten en de weinig ervaring die we hebben is ok. Ook hebben we niet zomaar voor Monuta gekozen, zegt genoeg. Om hier verder te kunnen moet ik jullie hierboven een cijfer geven wat ik eigenlijk vanwege de weinig ervaring wilde overslaan en dat kan niet. Vandaar het lage cijfer voor nu.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.