Goed en makkelijk te regelen
gemakkelijke web site, ook telefonisch goed geholpen op de gestelde vragen
Ja gewoon lekker makkeljjk en goed geregeld
Ik weet tot op dit moment nog steeds niet als ik verzekerd ben wat mijn polis is en hoe of wat.
Beste Harry, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat u nog geen polis heeft ontvangen. Wij hebben dit voor u nagekeken en in ons systeem staat vermeld dat op 11 september uw polis digitaal naar u is verzonden. Wij vinden het vervelend dat u de polis nog niet heeft ontvangen en wij zullen uw polis daarom vandaag ook per post naar u versturen. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Prima. Eenvoudig maar goed hoop ik.
Snelle service en gebruik gemak bij afsluiten.
Aangezien ik alleenstaan ben moest ik achteraf nog regelen dat na mijn overlijden de door mij aangewezen familieleden mijn uitvaartverzekering kunnen afhandelen. Dit kon bij het afsluiten van de verzekering niet gelijk regelen of was mij niet duidelijk dat da direct kon. Was wel zo gemakkelijk geweest.
geen
goede website
Gemakkelijk en snel een verzekering af te sluiten zonder dat gedoe van bellen en wachten van een paar weken voor je wat hebt en nu gaat het veel sneller
heel goed en duidelijk aangegeven.blij dat ik dit gedaan heb.geeft mij rust,dat het in goede handen is.dank daarvoor.groetjes zus bos
Done.
nog geen ervaring gehad met monuta.
Had snel uitvaartverzekering nodig en dat lukte snel online
Mijn ervaring is : goed duidelijke informatie je kon gemakkelijk een polis aansluiten.
nog geen
Ik ben tevreden en vind het een geruststelling om te weten dat ik en mijn vrouw en kinderen goed verzekerd zijn
Monuta heeft een goede naam. Het lezen van de website en het afsluiten van een polis gaat vlot en prettig. Hoe het zal gaan als het op uitbetaling aankomt weet ik gelukkig nog niet ;-)
Gewoon helder
Lekker snel geregeld
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.