Nog geen oordeel kunnen vormen ( voor nu het voordeel van de twijfel )aangezien ik nog steeds geen verdere info heb gehad over het afsluiten van een nieuwe verzekering
Nog steeds geen polis ontvangen, wel al afschrijving!
Het was heel makkelijk om een verzekering af te sluiten
als nieuw lid geen aangename ervaring. Van begin af ging er iets fout met incasso innen. Mijn bank verwijs mij naar u en u verwijs mij weer naar mijn bank. Ondertussen heb ik de eerste betaling op rekening gestort. Ik hoop verder dat de incasso innen uiteindelijk wordt geregeld en dat het geen maandelijks probleem zal worden. Ik heb nooit eerder met geen enkele andere instanties incasso probleem gehad met de bank Hopende u voldoende te hebben ingelicht. Tot nu toe ben ik zeer ontevreden over de gang van zaken tussen u en mij.
Beste Otmar, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat het incasseren van uw premie niet naar tevredenheid verloopt. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij vandaag telefonisch contact met u gehad. Onze excuses voor de ontstane situatie. Volgens afspraak houden wij uw incasso in de gaten en nemen op woensdag 12 juli nog contact met u op. Mocht u voor die tijd nog vragen hebben, dan kunt u bellen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
op zich prima maar hier en daar wat zoeken . verder prima
Geen ervaring mee.
Netje en correct
jammer dat jullie uitvaartverzekering is te duur vergelijkbare prijzen op internet zijn niet zo duur
online afgesloten, dat ging makkelijk, verder geen ervaring.
Goede ervaring
Gemakkelijk polis kunnen afsluiten online , duidelijke informatie
Er staat op de website nergens vermeld dat bij het afsluiten van een kapitaal polis, het gratis meeverzekerde kind geen kapitaal, maar een natura polis heeft. Dat wordt pas duidelijk ná het afsluiten van de verzekering en het ontvangen van de de polis.
Beste Monique, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat wanneer een kind gratis is meeverzekerd op een kapitaalverzekering het kind een natura verzekering zou hebben. De hoogte van het kapitaal waarvoor u bent verzekerd, is bij een eventueel overlijden van uw kind ook beschikbaar voor het voldoen van de uitvaartkosten. Wel is het zo dat er niet meer uitgekeerd wordt dan de daadwerkelijk gemaakte kosten en daarom wordt er natura vermeld op de polis. Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
goed geregeld en bovenal makkelijk af te sluiten een verzekering
vindt het heel prettig met monuta.
Geen zin om dit in te vullen.
Is goed alleen wacht ik nog op de polis en wanneer ik de eerste keer moet betalen
Geen ervaring met Monuta dan alleen het afsluiten van de polis en dat willen we graag nog even zo houden.
Ik hoor van iedereen dag.ik goede keuze heb gemaakt
Prima en vlot geholpen bij de klantenservice
ja heb nog niet met jullie te maken gehad maar het gaat allemaal prima
Algemeen prima verzekering
Ik vind het moeilijk om hier nu al een oordeel over te geven want pas als ik sterf zal blijken hoe goed de service is. Ik ben overgestapt naar jullie omdat DELA mn moeder dr crematie niet echt soepel heeft laten verlopen (zwak uitgedrukt). Tot nu toe ben ik tevreden over Monuta. Duidelijke en heldere service
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.