Nog geen ervaring met Monuta
Snel geregeld
Jammer dat een verzorgende polis niet in samenwerking met de plaatselijke uitvaartvereniging gecombineerd kan worden, Daardoor voor de zelfde poliskosten E 1000 minder dekking
geen beoordeling
Prima en duidelijke verzekering
is prima
Geachte, Toen ik bij het afsluiten telefonisch informatie opvroeg, werd ik zeer vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan door een meneer. Dat er niet wordt uitgekeerd bij rampen en terrorisme vind ik toch een beetje vreemd. Ik begrijp de redenering dat het in zo´n geval om heel veel mensen kan gaan, maar kan daarvoor niet een grens gesteld worden? Het is toch raar dat als het niet om heel veel mensen gaat je dekking vervalt. Je vraagt toch niet om bijvoorbeeld een lawine / overstroming / bomaanslag? Ook is het me nog steeds niet duidelijk wanneer het verzekerde bedrag wel of niet wordt uitgekeerd. Wel als er gestopt wordt met de premiebetaling binnen tien jaar. Maar valt overlijden ook onder´stoppen met premiebetaling´? Graag zou ik op deze laatste vraag nog antwoord krijgen. Over de reputatie van Monuta kan ik niets zeggen, ik ken geen verzekerden. Maar ben zeer tevreden tot nu toe dus. Met vriendelijke groet, mw. J.C. Jongsma
Beste klant, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan graag te willen weten wanneer uw verzekering tot uitkering komt. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij vandaag telefonisch contact met u gehad. Wanneer u na dit gesprek nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Redelijk
Heel makkelijk om een verzekering af te sluiten.
Nvt
een goede polisvoorwaarden en heel simpe l te regelen
N.v.t.
De Vriendelijkeheid vind belangrijkste voor klanten
duidelijk en zo snel geregeld na invullen polis binnen enkele minuten al binnen top
Ik heb alleen nog maar contact via internet gehad en deze is goed
alles overzichtelijk en duidelijk
geen
dit is maar een bij polis ik ben ook verzekerd bij yarden .gr
was makelijk afsluiten
Goed, ben tevreden.
ZEER GOED
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.