Eenvoudig en makkelijk af te sluiten super!
Nog maar pas aangemeld. Nog niet echt ervaring met Monuta. Tot nu toe prima.
Zeer goede en snelle service
Ben tevreden
Makkelijke website en snel geregeld.
Deer goed
Goede ervaringen gehad met Monuta in het verleden
prettig om via internet te bepalen war je wil en duidellijke uitleg over de uitvaartverzekering
Gelukkig heb ik nog geen ervaring met Monuta :) maar wat ik er over gelezen heb, lijkt het mij allemaal prima, anders had ik ook geen polis afgesloten.
heb ik niet
Zag er allemaal prima uit
nog geen ervaring
Ik heb mijn polis opgestuurd gekregen en alles is duidelijk uitgelegd ik ben tevreden.
Ik heb geen ervaring. Mijn verzekering moet nog ingaan, hoe kan ik dan oordelen over Mountain.
Nog net aangemeld prima tevreden
ik bent heel blij met me uitvaartverzekering
Het afsluiten ging waardeloos. Premie verlenen daarentegen eenvoudig en overzichtelijk. Contact binnen 5 dagen. Krijg ik eindelijk een reactie en stuur ik een vraag terug kan ik weer wachten! Waardeloos zeker als je adverteert op is radio weet je dat je drukte kunt verwachten(anders doe je geen acties en/of reclame) dus dat kan echt beter.
Beste Stephanie, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat het afsluiten van de verzekering niet naar tevredenheid is verlopen. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij vandaag telefonisch contact met u gehad. Wanneer u na dit gesprek nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Wij danken u nogmaals voor uw feedback, want mede hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en optimaliseren. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
👍👍
Zeer eenvoudig af te sluiten, duidelijke informatie.
ik ben nieuw
Nog weinig is eerste indruk
Product online afgesloten. Geen direct klant contact. Afsluiten van het product: gemakkelijk en snel.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.