Ik heb de app geïnstalleerd maar het lukt mij niet om in te loggen terwijl ik de juiste inloggegevens in toets.
Goede ervaring gehad met Monuta.
Of de dekking voldoende is zal blijken na mijn overlijden :). Ik heb het afgesloten aan de hand van mijn wensen en de dekking lijkt mij meer dan voldoende.
Wil liever niet begraven worden. Hoopt niet om het leven te komen.
buiten de probleemloze aanvraag via de website, hebben wij vooralsnog geen praktische ervaring met monuta inzake een uitvaartplechtigheid.
Ik was mijn inloggegebens kwijt en zou een mail ontvangen maar die is nooit aangekomen dan word ik gedwongen te bellen beetje jammer
Beste klant, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat u zelf heeft moeten bellen om uw inloggegevens te krijgen, onze excuses hiervoor. Wij horen graag wat er volgens u beter of anders kan en daarom bedanken wij u nogmaals voor uw feedback. Als u verder nog vragen of opmerkingen heeft, mailt u dan gerust naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Heb alleen of maar een polis afgesloten. Maar dat was makkelijk snel. En duidelijk op de site.
Tot heden niets te klagen. Aanbevolen bij dochter.
Snel en gemakkelijk
Dik tevreden over jullie
Ik vind dat jullie goed werk doen .
Een beoordeling is moeilijk te geven. Dat kan pas nadat ik van het product gebruik heb gemaakt, en dat wordt een beetje lastig.
Site is overzichtelijk, makkelijk om een polis af te sluiten. Alles word duidelijk in de polis aangegeven. Je bent snel verzekerd.
Heel erg aardig, maar helaas kan ik nog geen oordeel geven. Eerst moet ik e.e.a. doorlezen
Eigenlijk geen kritiek, dan alleen positie
Mijn eerdere ervaring met Monuta was zeer positief. Mede daar door kies ik er voor me bij hun te verzekeren
Alles prima naar wens
Heel duidelijk, gemakkelijk uit te rekenen wat de polis kost. Meer dekking dan bij ander maatschappijen.
zeer goed ...... nu niet naast de schoenen gaan lopen he
Mijn broer ze uitvaart op de crematorium was goed georganiseerd En dan daarna nog de na behandeling
Ik moet een paar dagen wachten voordat ik een bericht terug kreeg..
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.