Ben sinds kort in het bezit van een polis kan dus niet een goede reactie geven maar tot nu toe heb ik een goede ervaring met Monuta
Een half jaar geleden had ik ineens een uitvaartverzorger nodig bij het overlijden van mijn man. Ik ben bij Monuta terecht gekomen. De begeleiding, steun enz. in deze hele moeilijk tijd hebben wij als zeer persoonlijk en warm ervaren. We kijken dan ook met een zeer goed gevoel terug op het afscheid van mijn man. Nu wil ik mijn uitvaartwensen alvast vastleggen zodat indien nodig alles is geregeld. Op de website van Monuta is dat allemaal heel makkelijk zelf te regelen.
Nul persoonlijke informatie en interesse enge belang dat zo snel mogelijk wordt afgeschreven,
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wij vinden het vervelend dat u het contact met Monuta als onpersoonlijk en niet geïnteresseerd hebt ervaren. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan verloopt alles digitaal en ontvangt u de polis per e-mail. Wij hebben uw polis op 28 maart digitaal naar u verstuurd. Op het moment dat u online een verzekering afsluit is er geen persoonlijk contact. Uiteraard hebben wij wel de mogelijkheid om persoonlijk met ons in contact te komen. Voor persoonlijk contact kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur en staan u graag persoonlijk te woord. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Erg goed
Bij het vastleggen van mijn wensen zeer gebruiksvriendelijke uitleg
Duidelijk en klant vriendelijk website
Goed en snel
top
Nog geen ervaring.
Goede verwerking van alles
Fijne medewerkers
Snel geregeld en prijs bewust
Prima, makkelijk in te vullen en snel geregeld.
Geen ervaring tot heden
Weinig verschillende keuze. Het is mij niet duidelijk wat er een standaard uitvaart precies omvat.
Goed geholpen en alles is duidelijk
Graag zou ik willen zien dat de incasso van 2 verzekeringen op een incassodatum kunnen plaats vinden.
Beste Willy, Bedankt dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat u de incassodatum graag wil laten aanpassen. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij vandaag telefonisch contact met u gezocht, maar helaas hebben wij u niet kunnen bereiken en proberen wij het in de loop van volgende week nogmaals. Wanneer u liever zelf contact met ons opneemt dan kunt u bellen naar ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Tot nu toe oké maar ja ik ben nog geen maand bij jullie
Website kan beter
Tot op heden kort. Nog maar net afgesloten maar was in mijn situatie het meest passende uitvaartverzekering
Nog geen ervaring
via internet geregeld. ik kan weinig over zeggen.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.