Ik weet nu niet zeker of de begraafplaats waar ik door gekomen is
De telefoniste was star in haar ideeen en er was heel slecht mee te overleggen. Al met al een zeer onaangename ervaring. Heb zelfs overwogen om de verzekering te annuleren.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. U geeft aan dat u het contact met ons Klant Contact Center als onaangenaam heeft ervaren. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij u een persoonlijk bericht gestuurd. Wanneer u na ontvangst van dit bericht nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Was goed en snel af te sluiten.
ik heb geen idea nog
gebruikersvriendelijk, eenvoudig en snel
Nog geen ervaring ik leef nog
Er waren me een aantal dingen niet duidelijk qua bedrag en hoe dat verdeeld kon worden en dergelijke. Chat contact geraadpleegd. Zat een Meneer achter die hele goede en duidelijke uitleg gaf en hem niks teveel was. Mijn oma is ook door Monuta verzorgd en naar der laatste rust plaats gebracht. Dit werd met zoveel respect en liefde gedaan waarbij niks teveel was! Daarom heb ik ook voor jullie gekozen. Mocht ik komen te overlijden weet ik dat het een hele mooie uitvaart zal worden!
Nog niet van toepassing.
Verzekering was snel afgesloten, maar krijg wel erg traag antwoord op mijn vraag die er al best lang open ligt. Kan namelijk niet meer inloggen om het een en ander te wijzigen.
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Het spijt ons dat u voor uw gevoel lang heeft moeten wachten op antwoord op uw vraag. Inmiddels is uw vraag door ons Klant Contact Center beantwoord. Wij gaan ervan uit dat u weer kunt inloggen. Mocht u toch nog problemen ondervinden bij het inloggen of andere vragen hebben dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Ik vindt het persoonlijk jammer dat je de polis niet meer per post krijg wij vinden dat makelijk voor de nabestaande en wij kunnen zelf ook niet printen
Beste klant, Hartelijk dank dat u heeft meegewerkt aan ons klantonderzoek. Wanneer u via onze website een verzekering afsluit dan ontvangt u de polis per e-mail. Wij kunnen ons voorstellen dat u het jammer vindt dat u de polis niet per post heeft ontvangen en daarom ontvangt u de polis alsnog per post van ons. Wanneer u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Center op het gratis nummer 0800-022 22 92. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur. Met vriendelijke groet, Afdeling Klanttevredenheid Monuta
Prima!
Onze ervaringen zijn moeilijk te beoordelen. we zullen eerst moeten overlijden.
Alles is overzichtelijk en makkelijk af te sluiten..
Tot nu toe tevreden
goed.
Heb alleen ervaring met het afsluiten van de verzekering. Heb een dochter die ook bij Monuta is verzekerd tot volle tevredenheid.
Website was snel en duidelijk, vooral de berekening van de maand premie is heel prettig Het zou wel prettig zijn als een nieuwe deelnemer de afschrijfdatum van die premie zelf kon bepalen. Mijn voorkeur zou rond de 25e van elke maand zijn.
Zeer goede ervaring.
Snelle service online.
Door de goede begeleiding kunnen wij met een goed gevoel terug kijken op een waardig en mooi afscheid van mijn man, vader en Pake.
Nog geen ervaring.....gelukkig.
Monuta werkt samen met Klantenvertellen.nl om uw mening over onze dienstverlening in kaart te brengen en te publiceren. Uw gegeven beoordeling, voorzien van uw voornaam en woonplaats, wordt gebruikt voor de berekening van het gemiddelde beoordelingscijfer van de dienstverlening van Monuta.
Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaart- verzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen . Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.