Goede service. Vriendelijk, en kundig personeel. Ook een mooi filiaal in de heerestraat.Na een aantal keer in de winkel geweest te zijn voelt het inmiddels als een thuisbasis.
Tip 1: De doelstellingen (waarden) opnemen op de website, zoals die alsmaar voorbij komen op het scherm in de zaak aan de Herestraat.. want deze zie ik niet terug op website? Tip 2. De klant tijdens zoek/ verkennende fase meegeven dat die ook op de website naar monturen kan zoeken en hieruit een selectie kan maken die in de zaak gepast kan worden.. Door bezig te gaan met de klantenbeoordeling ben ik de site uitgebreider gaan verkennen en kwam toen pas hierachter.. Anders hiervan ook zeker gebruik gemaakt..
Tijdens het optometrisch onderzoek wordt er goede uitleg gegeven, tevens is er gelegenheid voor het stellen van vragen bij onduidelijkheden. Goed advies bij de keuze van een brilmontuur en brillenglazen.
Prijs/kwaliteit aan de hoge kant. Was gewend rond de €550,= klaar te zijn. Vorige brillen bij Woldringh (3 jaar geleden) kostten €1350,= (1 nieuw montuur). Nu voor twee brillen (met 1 gratis glas) samen €1850,= Dat was toch even slikken.
Dat zou ik niet weten
Ga zo door!
Zeer goede kwaliteit, men neemt alle tijd voor een goede meting van de ogen
Voor mij zijn die er niet
Woldringh Optiek bv is reeds vele jaren een zeer bekende naam in Groningen. Woldringh Optiek bv staat voor vakkundigheid in alle opzichten.
Ik ben al meer dan 40 jaar klant
Zo doorgaan
Ik heb dit keer alleen een montuur gekocht maar dat staat niet in het rijtje met ervaringen etc
Ga zo door!
Uitstekende service die met oprechtheid wordt uitgevoerd.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Niet te beroerd voor een praatje
Goede bereikbaarheid en fijne service. Je kan altijd terug als je iets hebt. Erg klantvriendelijk.
Luisteren naar de klant en gaan voor het optimale resultaat.
Wellicht de indeling van de winkel... klant die voor oogmeting / bril / lens komt separaat ontvangen van overige klanten.
Zou ik niet weten
Beneden in de prachtige nieuwe ruimte zou wel een kapstok mogen komen, zodat je niet konstant met je jas loopt te "hannesen", misschien iets voor Sinterklaas????
Herestraat 21
9711LA Groningen
Woldringh Optiek is een zelfstandige speciaalzaak met drie vestigingen in Groningen en Bedum voor oogmode, oogmetingen, contactlenzen, zonnebrillen en optometrie.