De zaak heeft een moderne, nette uitstraling. Het personeel is klantvriendelijk en professioneel. Kortom een zaak waar wij met drie leden uit een gezin graag komen voor een bril/zonnebril.
Soms iets beter uitleg wat bv een pakket inhoud en wat losse kosten zijn die erbij komen. Complete informatie verstrekking. Ik denk dat als je voor 1 product steeds door verschillende mensen geholpen wordt er sneller dingen doorheen glippen. Gewoon een tipje hoor. Verder zijn het top mensen!!
Ga zo door!
niet naast de schoenen gaan lopen m.vr.g.r
Altijd heel fijn geholpen. Er wordt goed meegedacht! Zeer snelle service!!
Fijne zaak waar goed naar de wensen van de klant geluisterd wordt.
geen
Nog meer keuze in brillen
Alles okay. Vakkundig advies.
Ik ben super tevreden eigenlijk in alles voor mij kan het niet beter
mijn man moet nog een keer naar de audicien. zij werken niet in de avond of in het weekend. dat is lastig met afspraak maken.
Vriendelijk en betrokken medewerkers. Persoonlijke benadering en geen nummer.
vakkundige service en hoge klantvriendelijkheid, redelijke prijzen
'k zou het niet weten
Prima service en klantvriendelijk
Bij het ophalen van de zonnebril is deze niet afgesteld naar mijn hoofd, zodat ik in mijn vakantie met pijnlijke druk plekken, mijn bril bijna niet gebruikt heb.
Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant.
Tot nu toe niets.
kidsplan is perfect. In het begin een paar keer langs geweest om bril goed te laten zitten, geen probleem. Ook de andere mogelijkheden via het kidsplan zijn prima!