aandacht voor klant en probeer in samenspraak de beste keus te maken
Ik kan ze niet bedenken; misschien de meetruimtes achter aan de kleine kant; voelt soms iets benauwend aan.
vriendelijk behulpzaam gezellig prettig gewoon.... mijn opticien!!!
Optiek Van Veen is goed bereikbaar, denkt mee in oplossingen en luistert naar mij als klant.
al heel veel jaren klant
de tekst van de mail zou iets groter kunnen. Vooral omdat het hier gaat om mensen die het minder goed zien.
Super tevreden, goede service..
Prima opticien.
Prima, fijne, goeie service.
Wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen
Fijn advies gekregen en daardoor nu erg blij met een mooie bril.
Ben al van jongs af aan klant en heb nog steeds niet het gevoel dat ik naar een andere opticien moet zoeken of gaan. Dat zegt volgens mij genoeg
GEEN
Houden zo! Ben heel tevreden!
Geen
Geen
de snelheid van de levering van lenzen mag van mij betreft wel wat sneller