Zeer deskundig, leggen alles duidelijk uit(oogmeting,bril uitzoeken en passen). Geven een eerlijke mening wat voor model bril staat, gewone en zonnebril en waarom. Kort om zeer tevreden,we komen al jaren mijn zoon en ik bij optiek van Veen!
Ik heb nog steeds jeuk help mij want ik kan er niet tegen bedenk wat Help
Ondanks Corona voortreffelijk geholpen bij de keuze van mijn montuur en brillenglazen. Ook deze bril zit weer als gegoten. Niet hoeven wennen aan de glazen. Alles voortreffelijk afgesteld.
Ze zijn vriendelijk, helpen je goed, beantwoorden je vragen duidelijk. Hebben een goede service. Als iets niet goed is, helpen ze in oplossingen.
Zeer professionele en vriendelijke behandeling door optometrist en winkelpersoneel. Hulde, de service is voortreffelijk.
Zowel de oogmeting voor brillen en contactlenzen van onze kinderen en ons zelf en vervolgens het uitzoeken van brillen. We worden altijd goed geholpen.
goede en professionele behandeling
Ik heb een oogmeting laten doen en optometrisch onderzoek ondergaan. Keurig geholpen door Laura Draaier.
Hele goede voorlichting en service. Geen druk, ondanks dat er meer mensen waren.
Sinds een jaar of 10 geregeld bij Optiek van Veen geweest, altijd zeer welkom en deskundige hulp. Meestal is de eigenaar Hendri degene die mij helpt, ook nog eens de tijd nemen om een gesprek aan te gaan. Top, geweldige service en zoals ik hierboven zei, je op je gemak voelen, dat kenmerkt Optiek van Veen voor mij!
Bij het opmeten, uitkiezen van montuur en glazen werd alle tijd genomen en ben ik op een zeer prettige wijze uitstekend geholpen. ook toen mijn bril niet goed zat en ik niet prettig keek is er met alle aandacht naar een oplossing gezocht.
Professioneel bedrijf, met vakkundige medewerkers. Heel goede service.
Optometrie en oogmeting heel zorgvuldig. Goed advies m.b.t. soort brillenglas en zonnebril op sterkte. Goede sortering in monturen.
Ze hebben me goed geholpen met me ogen op meteen En het vinden voor de juiste contactlenzen.
Super service en begeleiding bij het uitzoeken van een nieuwe bril.
Zeer prettig
Positieve ervaring met Optiek Van Veen. Vertrouwen in de professionaliteit van het personeel.
fijn om te hebben als optiek
Goede controle met veel aandacht en kennis
Zeer positief
deskundig geholpen ivm slecht zicht aan 1 oog.
Mijn ervaring is dat ik prettig geholpen ben, ik heb veel moeite om een bril te dragen, het is nog niet helemaal wat het moet zijn, maar ik wordt regelmatig gebeld hoe het nu is, hopelijk zit de bril straks net zo prettig als dat ik geholpen ben !!!! Groet Arja
Prima geholpen en duidelijk in uitleg en geduld.