Nemen tijd voor advies. Is daarmee meerprijs waard
discussie met mij over onterechte betalingswijze in bijzijn van andere klanten.
- Als er afgesproken is dat er een mail wordt gestuurd dat de lenzen er zijn dit ook echt doen. Dit is al 2 keer niet gebeurd. - Goed kijken of ze wel de goede lenzen aan iemand meegeven. De laatste keer had ik de verkeerde lenzen meegekregen terwijl ik nog had gevraagd of het wel klopte.
Geen verbeterpunten zijn er nodig
Ontzettend vriendelijk personeel en een goede uitleg over alles wat met mijn ogen te maken heeft Door diabetes is het belangrijk dat mijn ogen goed worden nagekeken
Mijn eerste bril hier uitgezocht. Personeel is erg vriendelijk. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en mijn bril werd voor de afgesproken tijd geleverd! Dat noem ik nog eens service!
ondanks dat ik in Utrecht woon en al 28 jaar niet meer in Nunspeet woon, blijf ik graag bij Van Veen Optiek komen. De service, deskundigheid en vriendelijkheid maken dat ik zeer tevreden ben. Ik kom ook met regelmaat bij Lens hier in Utrecht, maar vind dat veel onpersoonlijker en heb meer vertrouwen in jullie. Vanaf de start met lenzen dragen was het de vraag of het wel verstandig zou zijn voor mijn ogen en of het wel een succes zou zijn, nu na zo 35 jaar lensdragen ben ik er heel tevreden mee.
Al meerdere brillen hier gekocht. Ben zeer te spreken over de service en de oogcontrole.
zeer positive ervaring. goede kwaliteit
Bleek geen andere bril nodig te hebben, dus ook niet verder aandringen
Goed en snel geholpen. Serieuzere oogmeting dan ik gewend was.
Deskundig en verstand van het product
Geen. Ga zo door!!!
ze leggen alles goed uit, bijv. de kosten. Ze nemen alle tijd voor je. Laten je rustig de tijd nemen om een bril te passen en uit te zoeken, heb je advies nodig staan ze altijd klaar om dat te geven.
Ga zo door tot in 2016!
Koffie
Als een klant iets zoekt bij een bepaald merk, maar hiervan niet de volledige lijn in het assortiment is opgenomen, zou een afspraak met een vertegenwoordiger misschien een mogelijkheid zijn? Op deze manier hoeft niet alles besteld te worden maar kan de klant wel alles zien/passen.