goede uitleg, netjes en correct qua behandeling, rekening houdend met mijn wensen en krappe budget, altijd goede service
Ze nemen alle tijd voor je
Heel goed geholpen bij oogmeting en bij het uitzoeken van de bril.
Gastvrije ontvangst en deskundig advies. Wel een beetje geschrokken van de prijs van de glazen
Geen wanklank . De service is opperbest
service prima
Optimale service
Goed geadviseerd tijdens de oogmeting, snel geholpen en afspraak maken is makkelijk!
Er werd goed uitgelegd wat er werd gemeten en wat de uitkomst ervan was. Ook de informatie over een Optometrisch basisonderzoek vond ik waardevol.
Ik heb een hele goede ervaring ze zijn klant vriendelijk behulpzaam en een super zaak
Het product is weer van prima kwaliteit, de service is altijd prettig en de deskundigheid is top!
Deskundig, vriendelijk, ruime keus, snel
Fijn geholpen! Super mooi montuur!
Je merkt aan alles dat men hier kennis en kundigheid heeft. En het ook weer aan jou kan uitleggen. Heel fijn !!
Super fijn geholpen na zichtklachten binnen half jaar na aanschaf bril. Perfecte info verstrekking mbt samenwerking huisarts/ ziektekostenverzekering en optometrist. Zeer tevreden.
Prettig en fijn geholpen
Vriendelijk en voldoende kennis maar wat chaotisch doordat alles niet goed in de computer was gezet
Dank voor u reactie, het spijt ons dat het voor u chaotisch is overgekomen. We stellen alles in het werk om alles op de juiste manier voor onze klanten te organiseren. Excuses dat we dit nu niet juist hebben gedaan, we blijven er op letten. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Zoals altijd perfecte ervaring
Moest naar optometrist Henk, na een reguliere oogmeting, hij nam alle tijd, deed grondig onderzoek en had helaas wel slecht nieuws. Dacht wel weer mee over een doorverwijzing en houdt vinger aan de pols.
Aankoop computerbril, gaf een probleem. de oude glazen waren anders geslepen dan dat dit bekend was. meerdere metingen gehand en uiteindelijk gevonden.
Word er altijd goed geholpen
Gewoon goeden ergklantgericht
Al 27 jaar klant en ben na mijn verhuizingen klant gebleven omdat ik mijn ogen alleen toevertrouw aan Henk, ik rijd er graag een stukje langer voor. Altijd top service, klantvriendelijk, geïnteresseerd, super tevreden!!
Ben goed geholpen
Ik hou wel van een beetje anders dan anders.. iets meer uitgesproken. Bij het uitzoeken van de bril, voelde hij dat perfect aan en liet de, voor mij, mooiste brillen zien en passen! Dus geweldig geholpen en geïnformeerd. Een bril uitgekozen van een prachtig nieuw merk! Het merk is mijns inziens een echte aanwinst voor de winkel. Bedankt voor alle hulp en adviezen en ik raad jullie zaak zeker aan bij anderen. Bedankt en tot ziens. Hartelijke groet Maria Mulder (oh ja, en ook nog een geweldige zonnebril uitgekozen; top!)