ga zo door
Nog meer keuze in qua gewicht, lichte brillen. ook wat meer kleurkeuze zou fijn zijn.
Geen!
Brillensegment in wat hogere prijsklasse. Zou misschien iets aantrekkelijker geprijsde brillen in assortiment kunnen komen.
Top bedrijf!
Ik had graag een aanbieding gehad waarbij ik een zonnebril op sterkte erbij krijg, of in ieder geval korting op in combinatie bij de aankoop van een complete bril.
Beste Marloes, dank voor je reactie. ik denk dat er in de communicatie iets niet helemaal juist is gegaan, wij hebben namelijk een aanbieding i.c.m. een complete bril. Indien gewenst zullen we dit alsnog voor je uitvoeren. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Afspraken voor mij lopen weleens uit, waardoor ik later aan de beurt ben. Dat vind ik normaal niet erg, maar komt soms niet uit als ik krap in de tijd zit.
Geen
Ik kom al ruim 20 jaar bij van veen ik denk dat al genoeg zegt, je word er zeer prettig geholpen zeer goede service
Optiek van Veen is een prettige zaak waar veel aandacht is voor de klant.
Super al jaren klant en altijd goed geholpen
goede service goed personeel kortom zeer te vreden
Ik ben tevreden zoals het nu gaat