Enige puntje (wat eigenlijk niet noemenswaardig is): toen ik mijn bril op kon halen zou er een mailtje zijn gestuurd, maar dat mailtje heb ik niet ontvangen.
Voorlichting/dienstverlening. Montuur plus glazen kost ongeveer 300 euro is verteld. Vervolgens geef ik aan dat het volgens mij te weinig is, omdat mijn vorige bril 500 euro kostte bij vergelijkbaar montuur. Nogmaals nagekeken en er is twee keer gezegd dat ik voor 300 euro montuur en glazen heb. Goede glazen (dun en ontspiegeld). Even later is er toch een maar... U heeft cilinders die boven waarde 2.0 uitgaan. Dus toch geen standaardglas. Toch geen 300 euro. Ik had al rekening gehouden met 500 euro, dus voor het budget is het geen probleem. Maar eerst een paar keer 300 euro aangegeven en blij maken met 200 euro voordeel, om vervolgens toch terug te moeten komen op de gedane uitspraken is ronduit slecht. Zeker omdat ik aangaf dat het niet kon en of men goed wilde kijken of de 300 euro klopte.
Dank voor uw reactie, excuses voor deze niet juiste voorlichting. We hadden hier meer zorg aan moeten besteden, en niet moeten uitgaan van de meer standaard sterktes. Desondanks hoop ik dat u de bril met plezier kan dragen. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
ga zo door.
Toen ik mijn pols had gebroken en zelf mijn lenzen niet in kon zetten werd er zo snel mogelijk een multifocale bril geleverd.
Vast iemand aan de balie voorin de winkel , soms moet je op drukke momenten best een poosje wachten voordat iemand je komt helpen! Verder een super service!
vriendelijk en goed
niet nodig, vooral doorgaan met expertise en klantvriendelijk zijn. Exclusief blijven om onderscheid te maken met de grotere franchisers !
Nvt
geen
zeer tevreden klant, ik zou iedereen aanbevelen om naar Optiek van Veen. ze zijn erg klantvriendelijke en nemen alle tijd voor je
Geen
Meer info over verkregen bril
Goeie service, kwaliteit en klantvriendelijk. Geen verbeterpunten wat mij betreft.
sommige personeensleden vinden het algauw goed .of ze begrijpen niet hoe het moet dat is zeer jammer
Goede relatie met deze zaak. Professioneel en nemen de tijd voor kwaliteit.
Soms moet je wel even wachten in de winkel omdat het er meestal erg druk is!
Kan ik niet bedenken, het enige is dat de winkel verbouwd werd dus het was een beetje een rommeltje. Maar niet dat ik dat een probleem vond.
Henk helpt mij altijd. Eerlijke mening en perfect geholpen door Henk.
Niet de juiste lenzen meegeven. Bij thuiskomst blijkt dat de lenzen van een andere klant zijn. Na telefonisch contact de juiste lenzen ontvangen. De verkeerde lenzen aangetekend retour gestuurd. Kosten voor verzending rekening klant, dat vind ik jammer.
dank voor u reactie, dat hoort zeker niet, en gaan we per omgaande dan ook financieel oplossen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Op dit moment geen