veel keuze in monturen
Prettige sfeer in de winkel waar rust heerst en kundige mensen werken.
Ik wordt altijd heel vriendelijk geholpen en als het iets uitloopt altijd koffie of thee.
goede service
luister goed naar wens van klant
Nvt
Vakkundige begeleiding en hulp bij zowel oog als oor!
Diverse keren na het maken van een afspraak toegezegd dat ik een afspraak bevestiging zou krijgen per mail. Helaas is dit geen enkele keer goed gegaan of gebeurd en daardoor toch weer moeten bellen om datum en tijd na te vragen.
de meetgegevens vanuit de jaarlijkse controle van het Jansdal ziekenhuis zijn geheel gecorrigeerd bij de meetgegevens van van Veen , daardoor is mijn nieuwe bril heel erg duidelijk.
Op vrijdagavond lange wachttijd.
Correct, deskundig en vriendelijk personeel.
Communicatie dat de bril klaar ligt gaat niet altijd goed.
Betere koffiemachine.
Ga zo door!!!!
Zelf vind ik het niet fijn om een nieuwe bril uit te zoeken (verandering daar hou ik niet van). Door de jonge optiek van Veen medewerker heb ik een super bril op mijn neus. Z'n fijne bril heb ik niet eerder gehad, elke ochtend als ik hem opzet word ik vrolijk door m'n bril!
Snelle service. Klantvriendelijk personeel. Mooie winkel met ruim assortiment.
Minder ver weg zitten (alhoewel andere winkels bezoeken veel goed maakt)
Er was beloofd dat mijn man teruggebeld zou worden ivm problemen met mutivocale glazen. Is tot op heden nog niet gedaan. Dit is echt een verbeterpunt.
Dank voor uw reactie, u heeft helemaal gelijk. Door een technisch storing is de afspraak niet meer gezien en daardoor niet uitgevoerd. We zullen een dezer dagen contact met u opnemen. Excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Hendri van Veen
Houden zo